facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders Vergroten

Max’s Shop

Rowdies Zacht Trekspeelgoed Sanders

Maak je keuze

Vriendenprijs: 37,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Sanders is perfect voor middelgrote tot grote honden, die van spelen houden. Door zijn lange lichaam zijn trekspelletjes extra leuk! 

Rowdies™ zijn prijswinnende duurzame stoffen hondenspeeltjes. Voor de Rowdies™ heeft West Paw gebruik gemaakt van het innovatieve Zogoflex® materiaal om zo speciale “kauw zones” te creëren. De stevige pluche HardyTex™ stof is aan de achterkant verstevigd om de Rowdies™ nog steviger te maken! 

De combinatie van het veilige Zogoflex® materiaal voor de “kauw zones” met de verstevigde stof van HardyTex™ zorgen voor een speeltje wat lang zal meegaan, wat ondersteund wordt door de Love It Guarantee™. 

De Sanders is bij Max&Luna in 3 kleuren verkrijgbaar: Oranje, Paars en Buin.

HardyTex™
Ontworpen en getest op uren speelplezier. De HardyTex™ stof is meer dan pluizig speeltje! Het is een stevig pluche stof, verstevigd aan de achterkant voor extra duurzaamheid. De HardyTex™ stof gaat langer mee dan standaard pluche stoffen. 

Zogoflex® Kauw Zones
Klaar voor de start, kauw! De unieke innovatieve Zogoflex® kauw zones bieden honden de mogelijkheid om ook te kauwen op de Rowdies™. 

Breedte: 17 cm
Hoogte: 32 cm

5/5

Sandra 24-01-2018 14:40

Niet alleen wij, maar ook onze hond vindt dit speeltje helemaal geweldig. Hij loopt ons steeds uit te dagen om een trekspelletje met hem te doen, maar speelt er ook alleen graag mee. Super grappig en sterk speelgoed!

Suggesties van Max