facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs Vergroten

Max’s Shop

Sterk Hondenkussen Waterafstotend in Rood, Antraciet en Grijs

Maak je keuze

Vriendenprijs: 39,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Dit water- en vuilafstotende Hondenkussen Storm is niet alleen stevig maar ook mooi om te zien.

Dit sterke hondenkussen kan je overal mee naartoe nemen. Het kussen kan tegen een stootje kan en is makkelijk afwasbaar. De Storm hondenkussen is uitgevoerd in de beresterke all season stof (100% polyester met PVC Coating), is waterafstotend en sneldrogend. Het honden kussen kan dus ook makkelijk en snel afgenomen worden als je hond vergeten was de poten te vegen alvorens in z’n favoriete rustplek in te duiken.

Het Storm sterke en waterafstotende hondenkussen is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 kleuren: antraciet, grijs en rood. Voor ieder wat wils! Het spreekt voor zich dat deze producten een afneembare hoes hebben en makkelijk wasbaar zijn. 

De Storm Waterafstotende Hondenkussen is bij Max&Luna verkrijgbaar in de volgende maten:

Small: 80 x 60 x 10 cm

Large: 115 x 80 x 15 cm

5/5

Jennifer 10-08-2018 19:33

Voor onze hond is dit mooie kussen echt haar eigen plekje. Het kussen is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek, maar ook na diverse keren wassen in de wasmachine nog steeds mooI! Ideaal!

Suggesties van Max