facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Speelgoed voor Katten met veel Energie Vergroten Speelgoed voor Katten met veel Energie Vergroten Speelgoed voor Katten met veel Energie Vergroten

Luna’s Shop

Speelgoed voor Katten met veel Energie

24,95 Vriendenprijs: 22,45

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Van nature zijn katten nieuwsgierig en speels. Zeker voor de wat jongere en meer speelse katjes is dit ideaal en zeer robuust kattenspeelgoed met kleurrijke balletjes. 

Dit vrolijk gekleurde, piramide-vormige kattenspeelgoed dat bestaat uit drie niveaus en meerdere bewegende elementen (balletjes). Je kat of kitten kan er tegenaan slaan, erom heen rennen en erover heen springen. Uren speelplezier gegarandeerd!

De stevige constructie en de verschillende antislip-noppen zorgen ervoor dat ook de meer energieke en enthousiaste kat zich uren met dit speelgoed kan vermaken. Bovendien kunnen meerdere katten tegelijk met dit speelgoed spelen. 

Dit speelgoed is geschikt voor alle rassen zoals maine coon, britse korthaar, ragdoll, noorse boskat, munchkin, birmaan, siberische kat, bengaal, pers en siamese kat. 

5/5

Luca 05-04-2018 15:17

Onvoorstelbaar veel plezier hebben onze katten met dit speelgoed. Al heel lang in huis, maar voor die katten van ons blijft het iedere dag feest met de balletjes!

4/5

Jolanda 27-03-2017 16:35

Ontzettend leuk speelgoed voor katten. Onze Murphy is er dol op en wij hebben steeds erg veel lol als hij met dit speeltje bezig is.

5/5

Miep & Muis 07-10-2016 16:17

Ik koos dit speeltje omdat ik 2 katten heb en ze zo samen kunnen spelen. Ze hebben veel plezier samen al vliegen de balletjes soms door de kamer;-)

Suggesties van Luna