0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Petsafe SmartDoor Connected Pet Door - Bediening via Wifi en de My Petsafe App - Medium of Large

Productomschrijving
Later thuis dan gepland? Druk bezig met koken of thuiswerken? De SmartDoor Connected Pet Door zorgt ervoor dat de speel- en plaspauzes van je huisdier doorgaan, waar je ook bent. Dit app-bestuurde huisdierluik geeft je kat of hond een eigen in- en uitgang. Je hebt volledige controle over de SmartDoor in de My PetSafe-app, waarin je schema's kunt be...

Later thuis dan gepland? Druk bezig met koken of thuiswerken? De SmartDoor Connected Pet Door zorgt ervoor dat de speel- en plaspauzes van je huisdier doorgaan, waar je ook bent. Dit app-bestuurde huisdierluik geeft je kat of hond een eigen in- en uitgang. Je hebt volledige controle over de SmartDoor in de My PetSafe-app, waarin je schema's kunt beheren, meldingen kunt ontvangen en de huisdierdeur op afstand kunt bedienen via je telefoon.

De SmartDoor wordt geleverd met een Pet Door Key (sleutel aan hanger) die aan de halsband van je huisdier kan worden bevestigd, zodat ze exclusieve toegang hebben tot de deur. Huishoudens met meerdere huisdieren kunnen extra Pet Door Keys aanschaffen via de website van PetSafe. Laat ze naar buiten gaan zonder zelf de deur te hoeven openen.

Compatibel met microchip van de kat

De Medium SmartDoor kan ook worden gekoppeld aan microchips, waardoor katten ook zonder sleutel kunnen binnenkomen. Huisdieren en dieren zonder sleutel of geprogrammeerde microchip kunnen niet binnenkomen, waardoor ongewenste katten buiten blijven. 

De microchipfunctie werkt alleen voor katten en met de Medium SmartDoor; deze is compatibel met FDX-B/15-cijferige, FDX-A/10-cijferige, AVID H en AVID Encrypted/9- of 15-cijferige microchips.

Individueel schema per huisdier

Als huisdierouder wil je misschien een avondklok instellen voor je kleine vriend. Via de My PetSafe®-app kun je individuele schema's instellen voor je huisdieren, zodat ze toegang hebben tot de deur op specifieke tijden. Ontvang meldingen op je telefoon of smartwatch wanneer je huisdieren de deur gebruiken, wanneer deze vergrendeld is en meer.

Als je ziet dat er slecht weer op komst is, gebruik dan je telefoon om op afstand de multipoint-vergrendeling op de flap te activeren om je hond of kat veilig binnen te houden. De dynamische weerafdichting van het luik is energiezuinig en houdt regen en tocht buiten. De deurflap is gemaakt van duurzaam plastic en getint voor privacy, zodat nieuwsgierige ogen van ongewenste dieren buiten blijven.

Verkrijgbaar in twee maten

De SmartDoor Connected Pet Door is verkrijgbaar in 2 verschillende maten, Medium en Large. Het luik werkt op batterijen of een apart verkrijgbare wandadapter en vereist een snelle Wi-Fi-verbinding met 2,4 GHz. Plaats vier alkaline-batterijen in het batterijvak (C cell voor de medium SmartDoor™, D cell voor de large SmartDoor™). 

Als je een SmartDoor Connected Pet Door installeert in metaal, glas of een muur, heb je deze SmartDoor Installatie Adapter nodig.

Belangrijkste kenmerken

 • Bediening via je telefoon - geef via de My PetSafe-app je huisdieren de vrijheid geeft om te komen en gaan
 • Alleen open voor jouw huisdieren - selectieve toegang en uitgang laten jou bepalen wanneer en welke huisdieren de huisdierdeur kunnen gebruiken, waardoor andere dieren buiten blijven
 • Stel aangepaste schema's in - maak of verander meerdere schema's voor elk huisdier om hun dagelijkse routines te behouden
 • Vergrendel vanaf elke locatie - vergrendel en ontgrendel je SmartDoor op afstand via de My PetSafe-app
 • Meldingen op je smartphone - ontvang meldingen wanneer je huisdieren de deur gebruiken, updates over de vergrendeling en de batterijstatus van je SmartDoor
 • Veilig en energiezuinig - de dynamische weerafdichting van de huisdierdeur en het multipoint-vergrendelingsmechanisme maken dit een energiezuinige en veilige optie
 • Medium Pet Door Key: De Medium SmartDoor™ Connected Pet Door wordt geleverd met een Medium Pet Door Key en kan worden gekoppeld aan de microchip van je kat
 • Large Pet Door Key: De Large SmartDoor™ Connected Pet Door wordt geleverd met een Large Pet Door Key
 • Medium SmartDoor is geschikt voor huisdieren tot 11 kg
 • Large SmartDoor is geschikt voor huisdieren tot 45 kg
 • Begeleiding - de trainingsgids en video zorgen ervoor dat je hond of kat de SmartDoor zelfstandig kan gebruiken in slechts 4 tot 6 weken

Het systeem bevat:

 • Binnenframe
 • Buitenframe
 • De Medium SmartDoor wordt geleverd met 1 Medium Pet Door Key
 • De Large SmartDoor wordt geleverd met 1 Large Pet Door Key
 • Snijtemplates voor niet-metalen en metalen deuren
 • 1 schuimopvulling
 • Installatiegids
 • Huisdiertrainingsgids
 • Schroeven
 • Afsluitpluggen

De SmartDoor wordt op dit moment geleverd in een bruine kartonnen verpakkingsdoos, deze kan in de toekomst veranderen in een full-colour verpakking.

Installatie

Zorg ervoor dat je verbinding maakt met WIFI en je huisdierdeur op de geplande installatielocatie instelt voordat je een gat uitsnijdt en de deur installeert. Dit garandeert dat er geen connectiviteitsproblemen zijn en maakt de installatie eenvoudig!

Huisdiertraining 

Train je huisdier eenvoudig om hun SmartDoor te gebruiken door de meegeleverde huisdiertrainingsgids te volgen en gebruik te maken van de PetSafe trainingsvideo's en klantenservice-experts. Trainingsessies hoeven slechts 10-15 minuten per dag te duren gedurende ongeveer 4-6 weken.

Tip: Huisdieren leren van elkaar. Heeft een vriend een hond die is getraind voor een hondenluik? Breng hem langs en laat je huisdieren ook van hem leren!

Laat de ene eruit, houd de andere binnen

Je kunt avondklokken instellen voor huisdieren die dat nodig hebben en selectieve toegang gebruiken voor elk van je huisdieren die de SmartDoor gebruiken. 

Vragen? Neem contact op met de klantenservice van PetSafe op telefoonnummer 0800 0221 804 (bereikbaar ma-vrij 09:30-18:00 uur) of mail naar [email protected]

Productspecificaties

Artikelnummer
8397
SKU
ZPA19-17252
EAN
729849172579

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken