0
0

Skinneeez Plush Goat - vrij van pluche vulling - met pieper

Productomschrijving
Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zij...

Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zijn, blijft je vloer vrij van pluche vulling.

De leuke verrassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Wist je dat?

Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden een groot succes bij hond én baas.

Skinneeez Farm collectie: Dieren op de boerderij

Skinneeez Goat is het platte geitje uit de Farm collectie van Skinneeez, bestaande uit diverse dieren die voorkomen op de boerderij. Naast dit geitje bestaat deze pluche-vrije knuffelcollectie ook nog uit een wit wollig lammetje en een vrolijk gevlekte koe.

Nog meer Skinneeez: Dieren uit het bos en in het wild!

Er bestaan nog meer Skinneeez! Waarschijnlijk ken je al onze collectie met dieren uit het bos waaronder het konijnde wasbeerde voshet stinkdier en een eekhoorn. En er is een nieuwe Wildlife collectie met een roze Flamingo en een Giraffe. Voor ieder wat wils!

Verkrijgbaar in 2 maten

Skinneeez Farm Plush Goat is verkrijgbaar in twee maten: Small (34 cm) en Large (55 cm). Dus iedere hond, groot of klein kan beste vriendjes worden met deze knuffel!

BarcodeArtikelMaat
077234043202Skinneeez Plush Goat SmallS (34 cm)
077234043226Skinneeez Plush Goat LargeL (55 cm)

Geen pluche over de vloer

Dit speelgoed laat geen pluche vulling achter op de vloer, maar dit betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Skinneeez zijn niet bedoeld als kauw- of trekspeelgoed, maar om mee te knuffelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan.

Productspecificaties

Artikelnummer
6269
EAN
077234043226
Artikel
Skinneeez Plush Goat met pieper
Afmetingen
Small: 34 cm Large: 55 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken