0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Skinneeez Plush Giraffe - vrij van pluche vulling - met pieper

Productomschrijving
Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zij...

Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zijn, blijft je vloer vrij van pluche vulling.

De leuke verrassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Wist je dat?

Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden een groot succes bij hond én baas.

Skinneeez Wildlife collectie

Skinneeez Giraffe is de giraf uit de nieuwe Wildlife collectie van Skinneeez. Naast deze giraf is er ook een mooie roze Flamingo verkrijgbaar!

Nog meer soorten Skinneeez!

Er bestaan nog meer Skinneeez! We hebben een collectie met diverse dieren uit het bos zoals het konijnde wasbeerde voshet stinkdier en een eekhoorn. Maar er is ook een leuke Farm collectie met diverse dieren op de boerderij zoals een koe, geit en lammetje.

Verkrijgbaar in 2 maten

Skinneeez Wildlife Plush Giraffe is verkrijgbaar in twee maten: Small (34 cm) en Large (51 cm). Dus iedere hond, groot of klein kan beste vriendjes worden met deze knuffel!

BarcodeArtikelMaat
077234057063Skinneeez Plush Giraffe SmallS (34 cm)
077234057070Skinneeez Plush Giraffe LargeL (51 cm)

Geen vulling over de vloer

Dit speelgoed laat geen pluche vulling achter op de vloer, maar dit betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Skinneeez zijn niet bedoeld als kauw- of trekspeelgoed, maar om mee te knuffelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan kan dit speelgoed snel kapot gaan. We raden dan speelgoed aan, waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6271
EAN
077234057070
Artikel
Skinneeez Plush Giraffe met pieper
Afmetingen
Small: 34 cm Large: 51 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
  • 5 / 5
    Gepost door: M op 25 Augustus 2023
    Wat een hit deze knuffel! Onze 4 maanden oude Portugese Waterhond is er dol op. Lekker knabbelen en piepen. Al na een dag komt hij er bij een 'waar is je giraf?' enthousiast mee aan rennen. Wel kleddernat :)
Schrijf je eigen review

Recent bekeken