Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Skinneeez Plush Flamingo - vrij van pluche vulling - met pieper

Skinneeez Plush Flamingo - vrij van pluche vulling - met pieper Vergroten Skinneeez Plush Flamingo - vrij van pluche vulling - met pieper Vergroten

Max’s Shop

Skinneeez Plush Flamingo - vrij van pluche vulling - met pieper

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Nieuw in de Skinneeez Wildlife collectie: Flamingo

Skinneeez zijn de superzachte en platte vriendjes van je hond. Met hun lange lijf en slappe lichaam zijn ze voor je hond gemakkelijk beet te pakken, vast te houden en mee te dragen. Een klein gaatje in pluche speelgoed is snel gemaakt, voor je het weet ligt je hele huis onder met vulling uit het speelgoed. Doordat de Skinneeez knuffels ongevuld zijn, blijft je vloer vrij van pluche vulling.

De leuke verrassing houdt zich schuil in het hoofd en de staart van de Skinneeez. Wanneer je hond ermee speelt zal de Skinneeez gaan piepen!

Wist je dat?

Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden een groot succes bij hond én baas.

Skinneeez Wildlife collectie

Skinneeez Flamingo komt uit de nieuwe Wildlife collectie van Skinneeez. Naast deze roze Flamingo is ook de Skinneeez Plush Giraffe verkrijgbaar!

Nog meer soorten Skinneeez!

Er bestaan nog meer Skinneeez! We hebben een collectie met diverse dieren uit het bos zoals het konijnde wasbeerde voshet stinkdier en een eekhoorn. Maar er is ook een leuke Farm collectie met diverse dieren op de boerderij, zoals een koegeit en lammetje.

Verkrijgbaar in 2 maten

Skinneeez Wildlife Plush Flamingo is verkrijgbaar in twee maten: Small (34 cm) en Large (51 cm). Dus iedere hond, groot of klein kan beste vriendjes worden met deze knuffel!

Barcode Artikel Maat
077234055700 Skinneeez Plush Flamingo Small S (34 cm)
077234055519 Skinneeez Plush Flamingo Large L (51 cm)

Geen pluche over de vloer

Dit speelgoed laat geen pluche vulling achter op de vloer, maar dit betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Skinneeez zijn niet bedoeld als kauw- of trekspeelgoed, maar om mee te knuffelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan kan dit speelgoed snel kapot gaan. We raden dan speelgoed aan, waar je hond lekker op kan kauwen.

Lees in ons blog welke kauwspeelgoed geschikt is voor jouw hond: Hoe kies ik het juiste kauwbot voor mijn hond?

Suggesties van Max