0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Skinneeez Tons-O-Squeakers Alligator - Hondenknuffel zonder pluche vulling - Bevat 19 piepers! - Niet geschikt voor honden die slopen of stevige kauwen - 50 cm lang

Skinneeez Skinneeez Tons-O-Squeakers Alligator - Hondenknuffel zonder pluche vulling - Bevat 19 piepers! - Niet geschikt voor honden die slopen of stevige kauwen - 50 cm lang
Productomschrijving
Skinneeez zijn de populaire én originele platte vriendjes van je hond. In de Skinneeez Tons-O-Squeakers zit niet één, maar wel 19 piepers! Dat zorgt voor ongeëvenaard speelplezier waar je hond geen genoeg van zal kunnen krijgen. Eigenschappen van de Skinneeez Tons-O-Squeakers Alligator Zonder vulling, maar mét 19 piepers Verkrijgbaar in 3...

Skinneeez zijn de populaire én originele platte vriendjes van je hond. In de Skinneeez Tons-O-Squeakers zit niet één, maar wel 19 piepers! Dat zorgt voor ongeëvenaard speelplezier waar je hond geen genoeg van zal kunnen krijgen.

Eigenschappen van de Skinneeez Tons-O-Squeakers Alligator

 • Zonder vulling, maar mét 19 piepers
 • Verkrijgbaar in 3 varianten
 • Lengte 50 cm
 • Niet geschikt voor slopers & sterke kauwers

Vergeten te vullen

Wist je dat Skinneeez zijn ontstaan uit een productiefout? In de fabriek waren ze per ongeluk vergeten om de knuffels te vullen met pluche, maar dit bleek een schot in de roos: Skinneeez werden, en zijn nog steeds, een groot succes bij hond én baas.

Geschikt voor jouw hond?

Doordat Skinneeez ongevuld zijn, blijft je huis schoon van pluche vulling als je hond er een gaatje in weet te maken. Omdat de Tons-o-Squaekers wél 19 piepers bevat, is deze variant minder geschikt voor honden die het zich tot missie hebben gemaakt om speeltjes van alle inhoud te ontdoen. Dan is dit speeltje namelijk binnen no-time kapot. Overweeg in dat geval een standaard Skinneeez aan te schaffen of nóg beter: kauwspeelgoed!

Productspecificaties

Artikelnummer
6710
EAN
077234043264
Artikel
Skinneeez Tons-O-Squeakers Alligator met 19 piepers
Afmetingen
50 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: anoniem op 15 November 2023

  Geweldig!! Hij is er dol op. Perfect speeltje om hem bezig te houden als het te slecht weer is om buiten te zijn!

  ...

  Geweldig!! Hij is er dol op. Perfect speeltje om hem bezig te houden als het te slecht weer is om buiten te zijn!

  • +Heel veel piepers, het materiaal pluist nauwelijks en er is geen vulling die hij binnen krijgt.
  • -Piepers zijn snel kapot
Schrijf je eigen review

Recent bekeken