Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk

Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten

Luna’s Shop

Spot Silver Vine - Onweerstaanbaar Houten Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Onweerstaanbaar houten kattenspeelgoed met kattenkruid

Sommige katten geven niks om kattenkruid, terwijl anderen urenlang een zogenoemde catnip high hebben. Reageert jouw kat niet op catnip? Probeer dan deze kattenspeeltjes met het onweerstaanbare silvervine en jij bent zeker het leukste baasje!

Spot Silver Vine kattenspeeltjes zijn een volledig natuurlijk product met een stimulerende werking op katten. De werking lijkt op dat van catnip, maar dan effectiever. De combinatie van silvervine met andere natuurlijke materialen maken de Spot Silver Vine kattenspeeltjes onweerstaanbaar voor je kat.

Spot Silver Vine kattenspeeltjes

• Natuurlijk speelgoed
• Veilig en niet giftig
• Onweerstaanbaar door Silvervine
• Het jachtinstinct wordt aangewakkerd door de veertjes
• Assorti van kattenspeeltjes: je ontvangt 1 speeltje, het is een verrassing welke je ontvangt!

Wat is Silver Vine?

Silvervine komt van de Actinidia Polygama: een plant uit de kiwifamilie die groeit in de bergen van China en Japan. De takjes van deze plant worden verkocht onder de naam matatabi. Silvervine staat bekend om de euforische reactie die het oproept bij katten, net als het effect van catnip en valeriaan. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de katten die niet op catnip reageren, wél reageren op silvervine. Dat maakt Spot Silver Vine een goede, natuurlijke keuze voor je kat.

Wat is het effect van Silvervine?

De reacties op silvervine variëren van kat tot kat, maar het komt erop neer dat de meeste katten in extase raken. Spot Silver Vine speeltjes laten je kattenkind grommen, rollen, stampen met de achterpoten en kwijlen van genot!

Deze effecten duren ongeveer 5-30 minuten. Gemiddeld spelen katten 10 minuutjes met een speeltje. Daarna blijft kattenspeelgoed vaak ongebruikt liggen. Als je de Spot Silver Vine speeltjes in een doosje bewaart, blijft het kruid en de geur langdurig werken. Daarnaast zijn katten altijd weer verrast als je een "oud speeltje" uit de kast haalt. Voor hen is het weer nieuw!

Als je meerdere katten hebt, is het aan te raden om iedere kat op afstand van elkaar zijn eigen Spot Silver Vine speeltje te geven om onderlinge agressie te voorkomen.

Als jouw kat de neiging heeft om speelgoed te eten en door te slikken, moet je altijd toezicht houden bij het spelen. Zeker bij speeltjes met touwtjes en veertjes.

Natuurlijke materialen

De Spot Silver Vine Cat Toys zijn gemaakt met natuurlijke materialen, zoals stokjes, veertjes, touwtjes, houtjes en natuurlijk het aantrekkelijke silvervine! De combinatie van deze materialen zorgt voor onweerstaanbaar speelgoed en garandeert uren speelplezier.

Assorti & maatvoering

De Spot Silver Vine Cat Toys worden geleverd in een assorti van drie verschillende varianten. Je ontvangt 1 speeltje. Welke je toegestuurd krijgt is dus een verrassing. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals veertjes, varieert de maat per artikel en levering. Onderstaande maatvoering is daarom een indicatie:

 • Maat S: +/- 15 cm
 • Maat M: +/- 20 cm

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

 • Artikel Silvervine Cattoy
 • Merk Spot
 • Varianten Small of medium in een assorti van 3: Geen keuze mogelijk. Je ontvangt 1 speeltje
 • Afmetingen Maat S: +/- 15 cm Maat M: +/- 20 cm
 • Materiaal Hout en veertjes
 • Vulling Silvervine
 • Gebitsreinigend Nee
 • Doel Moedigt het natuurlijke jachtinstinct aan
 • Veilig spelen Houd toezicht op je kat tijdens het spelen. Vervang wanneer het speeltje kapot is.

Suggesties van Luna