Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Spot Silver Vine Kattenhengel - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed met Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk

Productomschrijving
Katten zijn dol op speelhengels omdat dit speeltje samen met hun allerleukste baasje moet worden gespeeld! Het reactievermogen van de kat wordt op de proef gesteld en het jachtinstinct wordt aangewakkerd. Kattenhengels zijn een uitstekende manier om je kat uren bezig te houden. Helemaal als deze is gemaakt met veren en het woest aantrekkelijke silv...

Katten zijn dol op speelhengels omdat dit speeltje samen met hun allerleukste baasje moet worden gespeeld! Het reactievermogen van de kat wordt op de proef gesteld en het jachtinstinct wordt aangewakkerd. Kattenhengels zijn een uitstekende manier om je kat uren bezig te houden. Helemaal als deze is gemaakt met veren en het woest aantrekkelijke silvervine.

Onweerstaanbare kattenhengel met silvervine

De Spot Silver Vine Kattenhengel is een volledig natuurlijk product met een stimulerende werking op katten. De werking lijkt op dat van catnip, maar dan effectiever. De combinatie van silvervine met andere natuurlijke materialen maken deze kattenhengel onweerstaanbaar voor je kat.

Kattenhengels houden je kat fit en gezond en scherpen het reactievermogen. Als je meerdere katten in huis of een nieuw kitten hebt, kun je hun onderlinge band versterken door met elkaar te spelen met de hengel. Daarnaast is het risico om gekrabd te worden heel klein, aangezien het speeltje aan een hengel vast zit. Zorg wel dat je genoeg ruimte hebt, want spelen met een kattenhengel kan er wild aan toe gaan.

Spot Silver Vine speelhengel voor katten

• Natuurlijk speelgoed
• Veilig en niet giftig
• Onweerstaanbaar door de silvervine
• Extra uitdagend door de veertjes
• Ideaal voor samen spelen
• Schept een band tussen baasje en kat én katten onderling
• Assorti van 3 kattenspeeltjes: het is een verrassing welke speelhengel je ontvangt!

Wat is Silvervine?

Silvervine komt van de Actinidia Polygama, een plant uit de kiwifamilie die groeit in de bergen van China en Japan. De takjes van deze plant worden verkocht onder de naam matatabi. Silvervine staat bekend om de euforische reactie die het oproept bij katten, net als het effect van catnip en valeriaan. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de katten die niet op catnip reageren, wél reageren op silvervine.

Wat is het effect van Silvervine?

De reacties op silvervine variëren van kat tot kat, maar het komt erop neer dat de meeste katten in extase raken. Spot Silver Vine kattenspeeltjes laten je kattenkind grommen, rollen, stampen met de achterpoten en kwijlen van genot! Deze effecten duren ongeveer 5-30 minuten.

Als jouw kat de neiging heeft om speelgoed te eten en door te slikken, moet je altijd toezicht houden bij het spelen. Zeker bij speeltjes met touwtjes en veertjes.

Natuurlijke materialen

De Spot Silver Vine Kattenhengels zijn ideaal om samen met je kat te spelen. De speelhengels zijn gemaakt met natuurlijke materialen, zoals veertjes, natuurlijk touw en uiteraard silvervine. De veertjes geven extra voldoening voor de kat omdat dit lijkt op een prooi. De silvervine maakt de hengel nog aantrekkelijker!

Assorti & maatvoering

De Spot Silver Vine kattenhengels worden geleverd in een willekeurig assorti van drie verschillende varianten. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals veertjes, varieert de maat per artikel en levering. De maat is daarom slechts een indicatie:

• Lengte totaal: ± 80 cm (waarvan lengte stokje: 26 cm)

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6707
EAN
077234521557
Afmetingen
32 x 4 x 4
Artikel
Silver Vine Kattenhengel

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken