Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk

Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk Vergroten

Luna’s Shop

Spot Silver Vine Chunky - Onweerstaanbaar Kattenspeelgoed van Hout en Silvervine - Als Catnip niet werkt - Kattenspeeltjes mix: Geen keuze mogelijk

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Onweerstaanbaar kattenspeeltje met silvervine

Sommige katten geven niks om kattenkruid, terwijl anderen urenlang een zogenoemde catnip high hebben. Reageert jouw kat niet op catnip? Probeer dan deze kattenspeeltjes met het onweerstaanbare silvervine en jij bent zeker het leukste baasje!

Spot Silver Vine Chunky kattenspeeltjes zijn een volledig natuurlijk product met een stimulerende werking op katten. De werking lijkt op dat van catnip, maar dan effectiever. De combinatie van silvervine met andere natuurlijke materialen maken de Spot Silver Vine kattenspeeltjes onweerstaanbaar voor je kat.

Spot Silver Vine Chunky 

• Natuurlijk speelgoed
• Onweerstaanbaar door silvervine
• Veilig en niet giftig
• Stevig en rond voor een uitstekende grip
• Assorti van 3 kattenspeeltjes: Je ontvangt 1 speeltje, het is een verrassing welke van de drie je ontvangt. 

Wat is Silvervine?

Silvervine komt van de Actinidia Polygama: een plant uit de kiwifamilie die groeit in de bergen van China en Japan. De takjes van deze plant worden verkocht onder de naam matatabi. Silvervine staat bekend om de euforische reactie die het oproept bij katten, net als het effect van catnip en valeriaan. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de katten die niet op catnip reageren, wél reageren op silvervine. Dat maakt de Spot Silver Vine Chunky een goede, natuurlijke keuze voor je kat.

Wat is het effect van Silvervine?

De reacties op silvervine variëren van kat tot kat, maar het komt erop neer dat de meeste katten in extase raken. Spot Silver Vine speeltjes laten je kattenkind grommen, rollen, stampen met de achterpoten en kwijlen van genot!

Deze effecten duren ongeveer 5-30 minuten. Gemiddeld spelen katten 10 minuutjes met een speeltje. Daarna blijft kattenspeelgoed vaak ongebruikt liggen. Als je de Chunky speeltjes in een doosje bewaart, blijft het kruid en de geur langdurig werken. Daarnaast zijn katten altijd weer verrast als je een "oud speeltje" uit de kast haalt. Voor hen is het weer als nieuw!

Als je meerdere katten hebt, is het aan te raden om iedere kat op afstand van elkaar zijn eigen Spot Silver Vine speeltje te geven om onderlinge agressie te voorkomen.

Als jouw kat de neiging heeft om speelgoed te eten en door te slikken, moet je altijd toezicht houden bij het spelen. Zeker bij speeltjes met veertjes.

Natuurlijke materialen

De Spot Silver Vine Chunky Cat Toys zijn gemaakt met natuurlijke materialen, zoals veertjes en houtjes van natuurlijk silvervine. Door de houtjes en het grovere ontwerp van de Chunky, kan de kat er heerlijk zijn nagels in zetten. Dit zorgt voor onweerstaanbaar speelgoed en garandeert uren speelplezier.

Assorti & maatvoering

De Spot Silver Vine Chunky kattenspeeltjes worden willekeurig geleverd in een assorti van drie verschillende varianten. Door het gebruik van natuurlijke materialen, zoals veertjes, varieert de maat per artikel en levering. De maat is daarom slechts een indicatie:

• Chunky Toys +/- 17 cm

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

Suggesties van Luna