facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs Vergroten Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs Vergroten Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs Vergroten Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs Vergroten Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs Vergroten

Max’s Shop

Scruffs ECO duurzaam hondenkussen in grijs

Vriendenprijs: 39,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Scruffs ECO hondenkussen

De Scruffs ECO hondenkussens zijn naast duurzaam ook heerlijk zacht. De donkergrijze bovenkant van dit kussen heeft een superzachte fleece binnenvoering, de buitenvoering is voorzien van zilvergrijze gladde stof. Beide stoffen zijn gemaakt van hergebruikte materialen. Met de Scruffs ECO kies je naast duurzaam dus ook voor een comfortabel hondenkussen voor je trouwe viervoeter.

Gemaakt van gerecyclede materialen

De Scruffs ECO hondenkussen zijn gemaakt van hergebruikt PET (polyethyleentereftalaat). PET wordt gemaakt door plastic flessen te recyclen. Dit proces veroorzaakt niet alleen minder CO2 uitstoot dan het fabriceren van normale polyester stoffen. Het zorgt er ook nog eens voor dat er minder plastic afval rondzwerft. Een win-win dus! Ook de comfortabele en stevige vulling is gemaakt van 100% gerecyclede stoffen.

Wasbaar hondenkussen

De Scruffs ECO hondenkussens zijn machinewasbaar. Kies voor een mild programma van maximaal 30 graden. Niet bleken of in de droger stoppen.  

Het Scruffs ECO hondenkussen in het kort:

  • Gemaakt van 100% gerecyclede materialen
  • Hoes van zacht en warm fleece
  • Machinewasbaar
  • Afmeting: 82 x 58 cm

Suggesties van Max