Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL

Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten

Max’s Shop

Rukka Pets - Zwemvest voor honden - Veilig op de boot - Lichtgewicht Reddingsvest - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Veilig in én op het water met het Rukka Pets Zwemvest!

Het Rukka Pets Safety Life Vest is geschikt voor honden die graag zwemmen of voor gebruik op een boot. Niet alle honden kunnen zwemmen, dus een zwemvest is zeker geen overbodige luxe! Dit zwemvest van hoogwaardige kwaliteit is gemaakt van sterk nylon met uitstekende drijvers. Door het lichte gewicht en de perfecte pasvorm, kan jouw hond zich er zowel in het water als op het land gemakkelijk mee bewegen.

Lichtgewicht reddingsvest voor honden

Dit zwemvest voor honden is extreem licht en sluit goed aan, waardoor de hond zich zowel in het water als op het land gemakkelijk kan bewegen. De brede gewatteerde banden onder de buik zorgen voor comfort en geven extra ondersteuning. Daarnaast maakt de robuuste handgreep aan de bovenzijde van het reddingsvest dat de hond gemakkelijk en snel op te tillen is uit het water, indien nodig.

Dankzij de verstevigde en verstelbare bevestigingsriemen blijft het reddingsvest goed zitten, terwijl het tegelijkertijd ook gemakkelijk is aan te trekken door de driepuntsbanden. Door de felle kleur en reflecterende details zorgt dit reddingsvest dat je hond goed zichtbaar is in alle omstandigheden.

Het Rukka Pets hondenzwemvest is bij Max&Luna verkrijgbaar in 5 maten. Gebruik de maattabel om te beslissen welke maat geschikt is voor jouw hond.

Rukka Pets zwemvest voor honden in het kort:

 • Reddingsvest voor honden
 • Versterkte en verstelbare bevestigingsriemen
 • Goedgevormde en duurzame drijvers
 • Reflecterende details
 • Robuuste handgreep
 • Brede gewatteerde banden onder de buik
 • Extreem lichtgewicht (430g)
 • Duurzaam
 • Verkrijgbaar in vijf maten

Rukka Pets

Rukka Pets is de huisdierendivisie van het Finse sportmerk Rukka. Het bedrijf besteedt aan RukkaPets dezelfde aandacht, expertise en kwaliteit als bij de ontwikkeling van sportkleding voor mensen, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw huisdier. De producten van Rukka Pets zijn ontwikkeld voor comfort en functionaliteit, ongeacht het weer en seizoen. De producten zijn duurzaam, praktisch en vertegenwoordigen de legendarische Finse kwaliteit. Met Rukka Pets is je huisdier comfortabel en beschermd, onder alle weersomstandigheden.

Barcode Artikel Maat
6413910550949 RukkaPets Safety Life Vest XS
6413910550956 RukkaPets Safety Life Vest S
6413910550963 RukkaPets Safety Life Vest M
6413910550970 RukkaPets Safety Life Vest L
6413910550987 RukkaPets Safety Life Vest XL

Suggesties van Max