Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL

Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL Vergroten

Max’s Shop

Rukka Pets - Koelvest voor honden – Voorkomt Hittestress - Verkrijgbaar in XS, S, M, L, XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Het Rukka Pets Koelvest voor honden is ideaal voor hete zomerdagen!

Help jouw hond de zomer door met een verkoelend vest. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben alleen zweetklieren onder hun poten en koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens hete zomerdagen.

Rukka Pets Koelvest

Het Rukka Pets Cooling Vest helpt oververhitting van je hond te voorkomen. De werking van het vest is gebaseerd op het verkoelende effect van water en verdamping. Het koelvest wordt in koud water gespoeld, uitgewrongen en daarna aangetrokken. Het vest koelt op efficiënte wijze de borst en buik van de hond, vanwaar het verkoelende effect zich over het hele lichaam verspreidt.

Het Rukka Pets Cooling Vest heeft een uitstekend absorptievermogen, is snel en gemakkelijk aan te trekken en is geschikt voor allerlei buitenactiviteiten. Het vest bedekt het hele rug gedeelte van de hond.

Het Rukka Pets koelvest voor honden is bij Max&Luna verkrijgbaar in 5 maten. Gebruik de maattabel om te beslissen welke maat geschikt is voor jouw hond.

Rukka Pets koelvest voor honden in het kort:

 • Ook geschikt voor actieve honden
 • Verstelbare elastische band in de taille
 • Koelend effect, maakt de hitte draaglijker
 • Eenvoudig in gebruik: afspoelen met koud water, uitwringen en aantrekken
 • Uitstekend waterabsorptievermogen
 • Verkrijgbaar in vijf maten

Rukka Pets

Rukka Pets is de huisdierendivisie van het Finse sportmerk Rukka. Het bedrijf besteedt aan Rukka Pets dezelfde aandacht, expertise en kwaliteit als bij de ontwikkeling van sportkleding voor mensen, omdat alleen het beste goed genoeg is voor jouw huisdier. De producten van Rukka Pets zijn ontwikkeld voor comfort en functionaliteit, ongeacht het weer en seizoen. De producten zijn duurzaam, praktisch en vertegenwoordigen de legendarische Finse kwaliteit. Met Rukka Pets is je huisdier comfortabel en beschermd, onder alle weersomstandigheden.

Barcode Artikel Maat
6413910792387 RukkaPets Cooling Vest XS
6413910792394 RukkaPets Cooling Vest S
6413910792400 RukkaPets Cooling Vest M
6413910792417 RukkaPets Cooling Vest L
6413910792424 RukkaPets Cooling Vest XL

Suggesties van Max