facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Wigzi Oprolbare Reflecterende Hondenriem met Gel Handvat Vergroten Wigzi Oprolbare Reflecterende Hondenriem met Gel Handvat Vergroten Wigzi Oprolbare Reflecterende Hondenriem met Gel Handvat Vergroten Wigzi Oprolbare Reflecterende Hondenriem met Gel Handvat Vergroten

Max’s Shop

Wigzi Oprolbare Reflecterende Hondenriem met Gel Handvat

Maak je keuze

25,99 Vriendenprijs: 13,-

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Deze oprolbare en reflecterende hondenriem biedt ultiem comfort. Het gel handvat vormt volledig naar uw hand en maakt wandelen met uw hond nog leuker. Door de reflecterende kleur ben jij en je hond ook goed zichtbaar in het donker.

Het enige wat tussen jou en je hond zit tijdens het wandelen is een hondenriem. Wigzi gelooft dat jouw handen zo comfortabel mogelijk moeten zijn, je loopt immers een aantal keer per dag met je hond. Waarom zou je een andere hondenriem gebruiken, als je alles in een kan hebben met een Wigzi Gel hondenriem?

Het ultieme comfort krijg je met de gel handvatten van Wigzi. Het gel handvat vormt volledig naar jouw hand en maakt wandelen met je hond nog leuker. Het Gel handvat helpt ook met het verminderen van vermoeide handen tijdens lange wandelingen.

De oprolbare gel hondenriem is van hoogwaardige kwaliteit en zal jarenlang meegaan. In elke hondenriem zit een roestvrij stalen veer, deze kan meer dan 70.000 keer heen en weer gehaald worden. Je zal jarenlang plezier hebben van een Wigzi oprolbare hondenriem.

Deze oprolbare en reflecterende hondenriem met gel handvat is in 3 maten bij Max&Luna verkrijgbaar:

Small voor honden tot 12kg (4m)

Medium voor honden tot 20kg (5m)

Meer weten over de oprolbare hondenriemen van Wigzi? Bekijk dan deze video:
 

5/5

Marloes 29-03-2017 19:52

Echt een superfijne riem. Het zachte materiaal voelt erg prettig aan je handen. Bovendien een veilig idee dat we met deze reflecterende riem beter zichtbaar zijn in het donker.

Suggesties van Max