facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis Vergroten

Luna’s Shop

Pluche Kattenspeeltje: Muis, Vogel en Vis

Maak je keuze

5,95 Vriendenprijs: 5,35

Niet op voorraad

Informatie

Op zoek naar het ideale pluche kattenspeeltje? Maak kennis met de Beco pluche katenspeeltjes familie, speciaal voor katten, waaronder een muis, vogel en vis

Een lijn met vrolijke en milieuvriendelijke pluche kattenspeeltjes, speciaal ontworpen voor kat en kitten. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien, maar ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere kattenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Daarnaast zijn de kattenknuffels onweerstaanbaar vanwege het aantrekkelijke kattenkruid dat in de knuffels is verwerkt.

Het materiaal van dit speelgoed is zacht en aangezien ze dubbel gestikt zijn ook nog eens zeer sterk. De Beco pluche familie voor katten bestaat uit 3 leuke karakters die ieder afzonderlijk zorgen voor uren speel- en knuffelplezier.

Of je nu kiest voor Freddie de Vis, Bertie de Vogel of Millie de Muis. Jouw huistijger zal zich zeker weten uren kunnen vermaken. De pluche kattenspeeltjes van Beco zijn zeer duurzame en sterke speeltjes, dus laat jouw kat gerust zijn nagels erin zetten!

4/5

Rianne 05-01-2017 16:44

Mijn kat Perry vind dit enig, gekozen voor Bertie de vogel en hij loopt er het hele huis mee door. Het is een klein zacht speeltje dus het past zo in z'n bek. Echt heel leuk om hem zo bezig te zien met zon simpel vogeltje. Een aanrader dus!

Suggesties van Luna