Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram

ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram Vergroten ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram Vergroten ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram Vergroten ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram Vergroten

Luna’s Shop

ProDen PlaqueOff Powder– 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor katten voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje – 40 gram

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

ProDen PlaqueOff Powder gebitsreiniging voor katten

Een goede mondgezondheid is belangrijk voor het welzijn van je kat. Wist je dat 70% van de katten kampt met gebitsproblemen? Een goede mondverzorging en hygiëne kan helpen om klachten te voorkomen. ProDen PlaqueOff® zorgt op een 100% natuurlijke wijze, gemakkelijk voor een frisse adem en een schoon gebit, gedurende het leven van je kat of kitten.

ProDen PlaqueOff® heeft een smakelijke formule met biergist speciaal gemaakt voor katten - je kat zal het niet kunnen weerstaan!

ProDen PlaqueOff® Poeder

ProDen PlaqueOff is een natuurlijk en biologisch poeder dat geschikt is voor dagelijks gebruik bij katten. Strooi het poeder eenmaal daags over droog- of natvoer voor vermindering van tandsteen en een frisse adem. Dankzij ProDen PlaqueOff® wordt bestaand tandsteen zachter, waardoor het gemakkelijk te verwijderen is en voorkomt het dat nieuw tandplak zich zal ontwikkelen.

Gemakkelijk in gebruik

Veel baasjes komen niet voldoende toe aan de gebitsverzorging van hun kat of zien op tegen het tanden poetsen van hun kat, ProDen PlaqueOff® is dan de uitkomst! Het natuurlijke poeder is effectief voor de mondhygiëne en gemakkelijk te gebruiken: strooi het eenmaal daags over het voer van je kat en het product zal zijn werk doen.

Met een potje ProDen PlaqueOff voor katten van 40 gram doe je ongeveer 4 maanden.

Hoe het werkt

ProDen PlaqueOff® wordt gemaakt van het speciaal geselecteerde zeewier dat op duurzame wijze wordt geoogst voor de Scandinavische kust. Dit natuurlijke zeewier activeert via het speeksel van je kat, waarbij het bestaand tandsteen zachter maakt en de vorming van nieuw tandplak voorkomt.

 

Bewezen effectief

De effectiviteit van ProDen PlaqueOff® is klinisch bewezen. Resultaten zijn merkbaar binnen 3 tot 8 weken na dagelijks gebruik. Zolang ProDen PlaqueOff® dagelijks gebruikt wordt, zal het effect behouden. ProDen PlaqueOff® zorgt bewezen voor:

 • Een frisse adem
 • Vermindering van tandplak
 • Het voorkomen van tandsteen
 • Het zachter maken van bestaand tandsteen
 • Schonere en wittere tanden

Ingrediënten

Ingrediënten: Uniek algen ingrediënt A.N ProDen®.
Analytische bestanddelen & additieven: Natuurlijk jodium 0,08% Ruw eiwit 5-8% Ruw vet 2-4% Ruwe as 15-27% Ruwe celstof <8%.
Additief: Biergist 10%.
Caloriegehalte: 0,17 calorieën per lepel.

Katten die problemen hebben met de schildklier moeten voorzichtig zijn met hun inname van jodium. Aangezien zeewier, inclusief onze werkzame stof, van nature een hoog jodiumgehalte heeft, raden wij het gebruik van dit product bij katten met schildklierproblemen af.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Wat kun je nog meer doen aan gebitsverzorging voor je kat?

Naast het natuurlijke ProDen PlaqueOff® poeder kun je verschillende producten gebruiken die de mondverzorging van je kat ondersteunen. GimCat Denta Tabs zijn snoepjes die waardevolle cellulose reinigingsmiddelen bevatten, die slijtage door tandplak tegengaan en zorgen voor sterke tanden en een frisse adem.

Een andere goede aanvulling op de ProDen PlaqueOff® zijn de gebitsverzorgende kattenspeeltjes van Petstages. Katten krijgen niet altijd de gelegenheid in hardere voorwerpen te bijten. Dit kan juist helpen bij het verwijderen van tandplak waardoor gebitsproblemen kunnen worden voorkomen. Deze kattenspeeltjes zorgen ervoor dat je kat zijn tanden gezond blijven!

Hoe het begon

Het verhaal van Swedencare, het bedrijf achter ProDen PlaqueOff®, begint in de jaren ’70, toen de Zweedse tandarts Dr. Sune Wikner ontdekte dat een van zijn patiënten plotseling veel minder last had van tandsteen dan voorheen. Na onderzoek kwam de tandarts erachter dat het eten van een bepaald soort zeewier ervoor zorgde dat zijn patiënt veel minder tandsteen ontwikkelde. In 2000 werd Swedencare opgezet en sindsdien wordt het bijzondere zeewier ingezet voor de mondgezondheid van hond en kat.

Swedencare

Sinds de oprichting in 2000, richt Swedencare zich op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Het bedrijf heeft merken in alle grote markten en staat wereldwijd bekent als een innovatief en toonaangevend bedrijf op het gebied van diergezondheid.

 • Product ProDen PlaqueOff
 • Type dier Kat
 • Soort diervoeding Aanvullend
 • Voedingsdoel Gebitsreiniging en gezonde mondhygiëne
 • Inhoud 40 gram
 • Ingrediënten Uniek algen ingrediënt A.N ProDen®
 • Analytische waarden Natuurlijk jodium 0,08% Ruw eiwit 5-8% Ruw vet 2-4% Ruwe as 15-27% Ruwe celstof <8%

Suggesties van Luna