0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

ProDen PlaqueOff Powder – 100% Natuurlijke gebitsreiniging voor honden voor een frisse adem en een schoon gebit - Met doseerschepje - 60 of 180 gram

Productomschrijving
Wist je dat 80% van de honden kampt met gebitsproblemen? Een goede mondgezondheid is dan ook van belang voor het welzijn van je hond. Een goede mondhygiëne kan helpen om gebitsklachten te voorkomen. ProDen PlaqueOff® zorgt op een natuurlijke wijze gemakkelijk voor een frisse adem en een schoon gebit, gedurende het hele leven van je hond of pup, t...

Wist je dat 80% van de honden kampt met gebitsproblemen? Een goede mondgezondheid is dan ook van belang voor het welzijn van je hond. Een goede mondhygiëne kan helpen om gebitsklachten te voorkomen. ProDen PlaqueOff® zorgt op een natuurlijke wijze gemakkelijk voor een frisse adem en een schoon gebit, gedurende het hele leven van je hond of pup, tot op hoge leeftijd.

ProDen PlaqueOff® Poeder

ProDen PlaqueOff is een 100% natuurlijk en biologisch poeder dat het gebit van je hond optimaal verzorgt. Strooi het eenmaal daags over droog- of natvoer voor vermindering van tandplak en een frisse adem. ProDen PlaqueOff® maakt bestaand tandsteen zachter, waardoor het makkelijker is te verwijderen en voorkomt dat nieuw tandsteen zich zal ontwikkelen.

Bewezen effectief

De effectiviteit van ProDen PlaqueOff® is klinisch bewezen. Bij dagelijks gebruik zal binnen 3 tot 8 weken merkbaar resultaat te zien zijn. Zolang ProDen PlaqueOff dagelijks gebruikt wordt zullen de resultaten zich aanhouden bij je hond. Het is bewezen dat ProDen PlaqueOff® zorgt voor:

  • Een frisse adem
  • Vermindering van tandplak
  • Het voorkomen van tandsteen
  • Het zachter maken van bestaand tandsteen
  • Zichtbaar schonere en wittere tanden

Gemakkelijk in gebruik

Veel baasjes komen niet voldoende toe aan de gebitsverzorging van hun hond of zien vaak op tegen het tanden poetsen van hun hond, ProDen PlaqueOff® is dan de perfecte oplossing. Het is gemakkelijk en effectief in gebruik: strooi het eenmaal daags over het voer van je hond en het ProDen PlaqueOff doet zijn werk.

Bij een hond met een gewicht van 10 kg doe je ongeveer 6 maanden met een potje ProDen PlaqueOff van 60 gram.

Hoe het werkt

ProDen PlaqueOff® wordt gemaakt van het speciaal geselecteerde zeewier A.N ProDen™, dat op duurzame wijze wordt geoogst voor de Scandinavische kust. Dit natuurlijke zeewier activeert via het speeksel van de hond, waardoor het bestaand tandsteen zachter maakt en voorkomt dat nieuw tandplak zich zal ontwikkelen.

Ingrediënten

Ingrediënten: 100% uniek algen ingrediënt A.N ProDen®.
Analytische bestanddelen: Natuurlijk jodium 0,08% Ruw eiwit 5-8% Ruw vet 2-4% Ruwe as 15-27% Ruwe celstof <8%.
Caloriegehalte: 0,17 calorieën per lepel.

Honden die problemen hebben met de schildklier moeten voorzichtig zijn met hun inname van jodium. Aangezien zeewier, inclusief ons unieke ingrediënt, van nature een hoog jodiumgehalte heeft, raden wij het gebruik van dit product bij honden met schildklierproblemen af.

Op een koele, droge plaats bewaren.

Wat kun je nog meer doen voor de gebitsverzorging van je hond?

Voor honden die graag en veel kauwen, biedt Nylabone verschillende kauwbotten aan met een onweerstaanbare smaak. Nylabone kauwspeelgoed versplintert niet, maar heeft een glad oppervlak dat ruiger wordt tijdens het kauwen. Daarbij ontstaan op het bot kleine borstelhaartjes die werken als een tandenborstel. Deze houden het gebit van je hond schoon en voorkomen de opbouw van tandsteen. Als je hond het toch voor elkaar krijgt er een stukje af te bijten is er geen verstikkingsgevaar, want deze stukjes zijn zo klein als een rijstkorrel en gaan dus probleemloos mee met de ontlasting.

Of begin de dag van je hond fris met de plantaardige dental snack van Imby Bite & Breath. Trakteer je harige vriendje elke ochtend op een klein snoepje voor een frisse adem. Naast verse munt bevat de snack peterselie om het tandvlees te beschermen en het gebit te versterken. De gekartelde vorm helpt om tandplak te verwijderen. Dankzij de 100% plantaardige ingrediënten verkleint Imby de CO2 uitstoot, waardoor jij en je huisdier moeiteloos bijdragen aan een beter milieu.

Hoe het begon

Het verhaal van Swedencare, het bedrijf achter ProDen PlaqueOff®, begint in de jaren ’70, toen de Zweedse tandarts Dr. Sune Wikner ontdekte dat een van zijn patiënten plotseling veel minder last had van tandsteen dan voorheen. Na onderzoek kwam de tandarts erachter dat het eten van een bepaald soort zeewier ervoor zorgde dat zijn patiënt veel minder tandsteen ontwikkelde. In 2000 werd Swedencare opgezet en sindsdien wordt het bijzondere zeewier ingezet voor de mondgezondheid van hond en kat.

Swedencare

Sinds de oprichting in 2000, richt Swedencare zich op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van huisdieren. Het bedrijf heeft merken in alle grote markten en staat wereldwijd bekent als een innovatief en toonaangevend bedrijf op het gebied van diergezondheid.

Productspecificaties

Artikelnummer
7165
EAN
5060073040063
Product
ProDen PlaqueOff
Type dier
Hond

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken