0
0

Petstages Rainy Day - Kattenpuzzel vulbaar met snacks - Level 3 Gevorderd - Nina Ottosson puzzelspeelgoed voor slimme katten

Productomschrijving
Een slimme kat? Die gaat graag de uitdaging aan van Petstages' Rainy Day Cat Puzzle van Nina Ottosson. Door te slaan tegen de pinnen en te draaien aan de regendruppels, zal je kat de 14 verborgen traktatievakjes onthullen. Petstages Kattenpuzzel Rainy Day Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan om de puzzel uitdagend te houden. Voor Tips &...

Een slimme kat? Die gaat graag de uitdaging aan van Petstages' Rainy Day Cat Puzzle van Nina Ottosson. Door te slaan tegen de pinnen en te draaien aan de regendruppels, zal je kat de 14 verborgen traktatievakjes onthullen.

Petstages Kattenpuzzel Rainy Day

Pas de moeilijkheidsgraad van de puzzel aan om de puzzel uitdagend te houden. Voor Tips & Tricks lees je het bijgeleverde infoblad dat je helpt alles uit het spel te halen. Om het jachtinstinct van je kat te stimuleren kun je hem ook volledig voeren uit de puzzel: deze kan namelijk gevuld worden met tot wel 1/4 kop droogvoer.

Eigenschappen van de Rainy Day Cat Puzzle 

 • Level 3: gevorderd
 • Geschikt voor nieuwsgierige katten: stimuleert hun onderzoekende aard
 • Vervang de etensbak: treat-puzzels kunnen worden gebruikt ter vervanging van het voerbakje en zo de kat uit te dagen en een gezond eetritme te stimuleren
 • Houd katten bezig: 14 verborgen traktatievakjes houden je kat lang aan het werk
 • Voedselveilige materialen: BPA, PVC en ftalaatvrij
 • Geen verwijderbare onderdelen: voor veiliger spelen en eenvoudig schoonmaken
 • Afmetingen 45,7 x 38,5 x 60,4 cm 

Wie is Nina Ottoson?

Nina Ottoson ontwerpt en ontwikkelt hondenspeelgoed, hondenpuzzels en kattenpuzzels sinds 1990. Nina Ottoson's filosofie is om de vier poten en het slimme koppie van je huisdier te stimuleren, dus zowel fysiek als mentaal. Alle interactieve spellen van Nina Ottoson zijn ontworpen om een hond of kat zijn hersenactiviteit te stimuleren en tegelijkertijd zijn band met het leukste baasje te versterken.

Nina Ottosson voerpuzzels

De voerspellen van Nina Ottosson zijn gebaseerd op een systeem van beloning en aandacht. Door kleine snacks of traktaties te verstoppen, zal jouw hond of kat dit willen vinden. Als jouw huisdier het tussendoortje heeft gevonden, is de oefening geslaagd. Het is de bedoeling dat je de puzzel samen met jouw huisdier speelt en jouw hond of kat er niet alleen mee laat spelen, zo leveren de spellen een leuk tijdverdrijf op en versterkt jullie band. Speel niet langer dan 10 tot 15 minuten en berg het puzzelspeelgoed daarna weer op, zo blijft de puzzel iedere keer weer interessant als je het tevoorschijn haalt.

Moeilijkheidsgraad

Alle spellen van Nina Ottosson zijn onder te verdelen in 4 verschillende niveaus met ieder een eigen moeilijkheidsgraad.

 • Level 1 voor beginners
 • Level 2 voor de geoefende spelers
 • Level 3 voor de gevorderde spelers
 • Level 4 voor de vergevorderde spelers

Lees hier hoe je de juiste voerpuzzel voor je kat kiest.

ArtikelcodeProductnaamNiveau
700603695817Petstages Cat Puzzle Rainy DayLevel 3

Productspecificaties

Artikelnummer
6592
EAN
700603695817
Merk
Nina Ottosson
Type dier
Kat

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Nadine op 13 Juli 2023
  Ik speel deze puzzel regelmatig in het weekend samen met Lola onze poes van 4 jaar oud. Ze is dol op het zoeken naar de snoepjes in je vakjes. Als de puzzel tevoorschijn komt, raakt ze helemaal enthousiast.
 • 5 / 5
  Gepost door: Annemarie Stinissen op 23 November 2022

  We hebben het cadeau gegeven, voor 2 Siamese kitten. We hopen dat ze er veel plezier mee hebben.

Schrijf je eigen review

Recent bekeken