0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

PetSafe SmartDoor - Elektronisch huisdierluik met Smartkey voor honden tot 45 kg – Large

Productomschrijving
PetSafe SmartDoor met SmartKey voor honden tot 45 kg. Het SmartDoor™-elektronisch huisdierluik is een slimme ontvanger met een interne antenne om de unieke SmartKey code te ontvangen, voor selectief in en uit lopen van huisdieren. De PetSafe SmartDoor™ leest met behulp van radiofrequentietechnologie het unieke signaal van de PetSafe SmartKey di...

PetSafe SmartDoor met SmartKey voor honden tot 45 kg. Het SmartDoor™-elektronisch huisdierluik is een slimme ontvanger met een interne antenne om de unieke SmartKey code te ontvangen, voor selectief in en uit lopen van huisdieren. De PetSafe SmartDoor™ leest met behulp van radiofrequentietechnologie het unieke signaal van de PetSafe SmartKey die aan de halsband van de hond bevestigd dient te worden. De detectie van de SmartKey zorgt ervoor dat de klep ontgrendeld wordt zodat huisdieren naar wens naar binnen en naar buiten kunnen lopen.

Wanneer de SmartDoor de SmartKey van jouw huisdier niet meer detecteert, sluit de klep zich automatisch. De SmartDoor Large is geschikt voor honden tot 45 kilogram, kan tot vijf voorgeprogrammeerde SmartKeys detecteren en werkt ook in twee andere modi: volledig vergrendelde modus en ontgrendelde modus.

Het batterijvak bevindt zich in het binnenste frame en vereist vier D-cell (LR20) batterijen. De installatieschroeven, sleutelring, SmartKey™-elektronische sleutel en één RFA-67 batterij bevinden zich allemaal in het batterijvak tijdens het transport, om het je makkelijk te maken.

De RFA-67 batterij voorziet de SmartKey™-elektronische sleutel van stroom en is verwisselbaar. Gemiddeld gaat de RFA-67 batterij zes maanden mee. Extra RFA-67 batterijen zijn beschikbaar via PetSafe. Bel met de PetSafe-klantenservice op 00800- 1818 2020 of bezoek www.petsafe.net 

PetSafe SmartDoor is geschikt voor honden tot 45 kg met een maximale schouderbreedte van 27,94 cm. 

SmartDoorFormaat huisdierFrame AfmetingFlap OpeningMaximale SchouderbreedteUitsnede
Large Tot 45 kg41 cm x 60 cm28 cm x 40,5 cm27,94 cm39,5 cm x 59 cm

Product kenmerken

  • SmartDoor™-elektronisch huisdierluik heeft 3 programmeerbare modi: Automatisch, Gesloten en Open
  • Programmeer tot maximaal 5 huisdieren gemakkelijk met een druk op een knop.
  • Er is één geprogrammeerde SmartKey-elektronische sleutel inbegrepen, deze zit samen met de schroeven in het batterijvakje verstopt. 
  • Energie-efficiënt met een geïsoleerde UV beschermde klep
  • Meerpuntssluitende klep
  • Lage batterij-indicator
  • Batterijen niet inbegrepen: 4 D-Cell (LR20) batterijen vereist
  • EAN Code: 0729849157910

Let op: Dit luik werkt met de bijbehorende SmartKey, niet via de microchip van de hond. Extra smartkeys zijn los verkrijgbaar via PetSafe.

Productspecificaties

Artikelnummer
5064
SKU
PPA19-15791
EAN
729849157910

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken