0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

PetSafe Petporte Smart Flap® 100 Series - Tunnel Verlengstuk - 110 Wit

Productomschrijving
Is de deur of muur te dik voor het kattenluikje? Voeg een of meerdere verlengstukken toe. Dit verlengstuk is toepasbaar op het Petporte Smart Flap kattenluik en is 40mm diep. Er worden geen schroeven meegeleverd bij het tunnelverlengstuk, omdat er veel soorten schroeven zijn en het benodigde type afhangt van de constructie van de muur. De diverse ...

Is de deur of muur te dik voor het kattenluikje? Voeg een of meerdere verlengstukken toe. Dit verlengstuk is toepasbaar op het Petporte Smart Flap kattenluik en is 40mm diep.

Er worden geen schroeven meegeleverd bij het tunnelverlengstuk, omdat er veel soorten schroeven zijn en het benodigde type afhangt van de constructie van de muur. De diverse soorten schroeven zijn verkrijgbaar in bouwmarkten en doe-het-zelfzaken.

Productspecificaties

Artikelnummer
2287
SKU
110WHITE
EAN
5011569204476

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken