0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Outward Hound Dog Snuffle N' Treat Ball - Interactieve voerpuzzel voor honden - Aanpasbare moeilijkheidsgraad - Level 2

Productomschrijving
Het Dog Snuffle N' Treat Ball-puzzelspeeltje voor honden is een geweldige nieuwe manier voor jouw harige vriend om zowel lichamelijke als mentale stimulatie te krijgen. Het wordt geleverd met zes pluizige eekhoorntjes die worden gebruikt om de traktatievakjes te bedekken en de smakelijke beloningen te verbergen. Je kunt het moeilijker maken door ze...

Het Dog Snuffle N' Treat Ball-puzzelspeeltje voor honden is een geweldige nieuwe manier voor jouw harige vriend om zowel lichamelijke als mentale stimulatie te krijgen. Het wordt geleverd met zes pluizige eekhoorntjes die worden gebruikt om de traktatievakjes te bedekken en de smakelijke beloningen te verbergen. Je kunt het moeilijker maken door ze er helemaal in te stoppen of het eenvoudiger maken voor beginners door de speeltjes maar half in de vakjes te plaatsen.

Perfect voor speurwerk/geurspelletjes, deze traktatie-dispenser hondenpuzzel zal je hond een hele tijd bezighouden. 

Outward Hound Dog Snuffle N' Treat Bal - Level 2 hondenpuzzel

Met de Dog Snuffle N' Treat Ball van Outward Hound ben je zeker het leukste baasje. Hier zijn enkele redenen waarom dit speeltje een must-have is voor jouw trouwe vietvoeter:

1. Mentale stimulatie: De Dog Snuffle N' Treat Ball is ontworpen om het denkvermogen van je hond te stimuleren. Het daagt hen uit om te puzzelen en te ontdekken hoe ze de traktaties kunnen bereiken, wat hun geestelijke capaciteiten verbetert.

2. Lichamelijke activiteit: Naast mentale stimulatie biedt dit speeltje ook lichamelijke activiteit. Je hond zal actief moeten zijn om de traktaties vrij te spelen, wat helpt om overtollige energie kwijt te raken.

3. Verrijkend entertainment:De zes pluizige chipmunks voegen een leuk en verrassend element toe aan het speelgoed. Het verrijkt het speelplezier van je hond en houdt hen geïnteresseerd.

4. Aanpasbare moeilijkheidsgraad: Je kunt de moeilijkheidsgraad aanpassen aan het niveau van je hond. Voor beginners kun je de chipmunks slechts gedeeltelijk in de vakjes plaatsen en geleidelijk aan de uitdaging vergroten naarmate je hond slimmer wordt.

5. Perfect voor speurwerk en geurspelletjes: Dit speeltje is ideaal voor honden die van speuren en geurspelletjes houden. Het helpt hen hun reukzin te gebruiken en te ontwikkelen.

6. Duurzaamheid: Outward Hound staat bekend om zijn kwaliteitsproducten, dus je kunt erop vertrouwen dat de Dog Snuffle N' Treat Ball lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik.

7. Vernieuwend design: Het innovatieve ontwerp van dit speeltje maakt het leuk en uitdagend, wat zowel jou als je hond veel plezier zal bezorgen.

Kortom, de Dog Snuffle N' Treat Ball is niet alleen leuk voor je hond, maar het is ook een geweldige manier om hun geest en lichaam actief en gezond te houden. Het is een investering in het welzijn en de gelukkigheid van je harige metgezel!

Speel veilig

Vergeet niet om veilig te spelen! Vooral als je pup een kauwer is. Geen kom, kauwspeeltje, tennisbal, piepend speelgoed of puzzel is onverwoestbaar. Hondenbezitters mogen hun huisdieren niet zonder toezicht achterlaten met een voerpuzzel. Is het puzzelspeelgoed kapot gemaakt, pak het dan af van de hond.

Productspecificaties

Artikelnummer
8307
SKU
71025M
EAN
0700603710251
Afmetingen
23 x 18 x 18

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken