0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Outward Hound Puppy Lickin' Layers - Interactieve voerpuzzel voor Puppy's - Ook te gebruiken als slowfeeder - Level 2

Productomschrijving
Breng speeltijd naar een hoger niveau met de Outward Hound Puppy Lickin' Layers, een boeiend hondenspel op niveau 2 ontworpen door Nina Ottosson. Deze geniale hondenpuzzel daagt je harige metgezel uit om drie verleidelijke lagen voercompartimenten te navigeren. Met elke draai onthult je puppy verborgen lekkernijen, waardoor hun probleemoplossende v...

Breng speeltijd naar een hoger niveau met de Outward Hound Puppy Lickin' Layers, een boeiend hondenspel op niveau 2 ontworpen door Nina Ottosson. Deze geniale hondenpuzzel daagt je harige metgezel uit om drie verleidelijke lagen voercompartimenten te navigeren. Met elke draai onthult je puppy verborgen lekkernijen, waardoor hun probleemoplossende vaardigheden worden gestimuleerd en hun natuurlijke instincten worden bevredigd.

Voordelen van de Puppy Lickin' Layers

1. Mentale ontwikkeling: Puppy-hondenspellen zoals Lickin' Layers stimuleren de cognitieve vaardigheden van je pup en bevorderen een gezonde hersenontwikkeling. Het spreekt hun instincten en gedrag aan en biedt de mentale oefening die ze nodig hebben om zich te ontwikkelen tot een gezonde volwassen hond.

2. Verveling verdrijven: Zeg vaarwel tegen verveelde, rusteloze puppy's die ongewenst gedrag vertonen. Lickin' Layers houdt ze bezig terwijl ze onvermoeibaar werken om de verborgen beloningen binnenin te ontdekken. Het is een uitstekende manier om je pup vermaakt te houden.

3. Gezonde spijsvertering: Transformeer de maaltijd in een veilige, gezonde ervaring. De doolhofachtige richels op elke laag veranderen Lickin' Layers in een echte slowfeeder. Dit moedigt jouw pup aan om in een gematigd tempo te eten, waardoor het risico op spijsverteringsproblemen wordt verminderd en de algehele gezondheid wordt bevorderd.

4. Veelzijdige traktatiemogelijkheden: Wees creatief met de traktaties voor je pup! Verhoog de uitdaging door pindakaas (zonder xylitol), nat voedsel of gewone Griekse yoghurt in de compartimenten te bevriezen. Dit voegt een extra laag opwinding toe aan hun speeltijd.

5. Veiligheid voorop: De gezondheid en veiligheid van je pup staan natuurlijk voorop. Lickin' Layers is gemaakt van voedselveilige materialen, volledig vrij van BPA, PVC en ftalaten. Onthoud echter dat geen enkel speeltje onverwoestbaar is. Voor hun veiligheid is het belangrijk om speelgoed niet onbeheerd achter te laten bij huisdieren en ze te vervangen als ze beschadigd zijn.

Met meer dan 60 traktatiecompartimenten belooft de Outward Hound Puppy Lickin' Layers eindeloos plezier en verrijking voor je harige vriendje. Investeer in de Lickin' Layers-puzzel en begin aan een reis van intellectuele stimulatie en speelplezier voor je pup.

Heb je ook een volwassen hond in huis? Of is jouw pup dol op de Puppy Lickin' Layers maar deze inmiddels ontgroeid? Kies dan voor de Outward Hound Lickin' Layers voor volwassen honden, deze is een slag groter en biedt net zoveel uitdaging!

 

De Puppy Lickin' Layers Dog Puzzle Game in het kort:

  • 2in1: Intelligentie speelgoed & voerbak (slowfeeder)
  • Drie niveaus van snackplezier
  • Niveaus kunnen worden gevuld met snacks, droog of nat voedsel
  • Verlengt de etenstijd en houdt de hond bezig
  • Voorkomt verveling
  • Gemakkelijk te reinigen door de niveaus te verwijderen
  • 17 x 17 x 6 cm

Speel veilig

Vergeet niet om veilig te spelen! Vooral als je pup een kauwer is. Geen kom, kauwspeeltje, tennisbal, piepend speelgoed of puzzel is onverwoestbaar. Hondenbezitters mogen hun huisdieren niet zonder toezicht achterlaten met een voerpuzzel. Is het puzzelspeelgoed kapot gemaakt, pak het dan af van de hond. 

Productspecificaties

Artikelnummer
8306
SKU
70886M
EAN
0700603708869
Afmetingen
17 x 17 x 6

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken