0
0

Outward Hound Lickin' Layers - Interactieve voerpuzzel voor honden - Ook te gebruiken als slowfeeder - Level 2

Productomschrijving
De Outward Hound Lickin' Layers Hondenpuzzel is een onmisbaar speeltje voor hondenbaasjes die het beste voor hun viervoetige vriend willen. Deze Level 2 voerpuzzel voor honden, ontworpen door Nina Ottosson en vervaardigd door Outward Hound, biedt een schat aan voordelen voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van je hond. Voordelen van de Lic...

De Outward Hound Lickin' Layers Hondenpuzzel is een onmisbaar speeltje voor hondenbaasjes die het beste voor hun viervoetige vriend willen. Deze Level 2 voerpuzzel voor honden, ontworpen door Nina Ottosson en vervaardigd door Outward Hound, biedt een schat aan voordelen voor zowel de fysieke als mentale gezondheid van je hond.

Voordelen van de Lickin' Layers Hondenpuzzel 

1. Stimuleert cognitieve ontwikkeling: Met drie lagen voercompartimenten moeten honden hun probleemoplossende vaardigheden gebruiken om elke laag te draaien en de verborgen traktaties te ontdekken. Dit spel stimuleert de natuurlijke instincten en cognitieve ontwikkeling van je hond, waardoor hun geest actief blijft.

2. Bestrijdt verveling: Lickin' Layers houdt je hond bezig en voorkomt verveling. Het spel daagt je hond uit terwijl ze werken om de verborgen beloningen te onthullen, waardoor ze urenlang plezier hebben.

3. Verbeterde spijsvertering: Dit veelzijdige speeltje kan ook worden gebruikt als een slow feeder. De doolhoven op de randen van elke laag dwingen je hond om langzamer te eten, wat de spijsvertering bevordert en een gezonder eettempo aanmoedigt.

4. Uitdagende variaties: Maak de uitdaging nog groter door pindakaas (zonder xylitol), natvoer of gewone Griekse yoghurt te bevriezen in de compartimenten. Dit voegt een extra dimensie van plezier en moeilijkheid toe aan het spel.

5. Veiligheid voorop: De Lickin' Layers is gemaakt van voedselveilige materialen zonder BPA, PVC en ftalaten. Hoewel duurzaam, is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Het is belangrijk om toezicht te houden op je huisdier tijdens het spelen en het speeltje te vervangen als het beschadigd is.

Met meer dan 100 traktatiecompartimenten biedt de Outward Hound Lickin' Layers Hondenpuzzel een ongeëvenaarde ervaring voor zowel honden als hun eigenaren. Investeer in deze puzzel om de gezondheid en het welzijn van je harige metgezel te verbeteren terwijl je samen plezier hebt.

De Lickin' Layers Dog Puzzle Game in het kort:

  • 2in1: Intelligentie speelgoed & voerbak (slowfeeder)
  • Drie niveaus van snackplezier
  • Niveaus kunnen worden gevuld met snacks, droog of nat voedsel
  • Verlengt de etenstijd en houdt de hond bezig
  • Voorkomt verveling
  • Gemakkelijk te reinigen door de niveaus te verwijderen
  • 27 x 27 x 6 cm

Speel veilig

Vergeet niet om veilig te spelen! Vooral als je pup een kauwer is. Geen kom, kauwspeeltje, tennisbal, piepend speelgoed of puzzel is onverwoestbaar. Hondenbezitters mogen hun huisdieren niet zonder toezicht achterlaten met een voerpuzzel. Is het puzzelspeelgoed kapot gemaakt, pak het dan af van de hond. 

Productspecificaties

Artikelnummer
8305
SKU
70646M
EAN
0700603706469
Afmetingen
26 x 26 x 6

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken