facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam voor Extra Steun

Maak je keuze

Vriendenprijs: 69,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Het Scruffs Chateau Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam is een orthopedisch hondenbed dat zich aanpast aan het lichaam van jouw hond. Dit orthopedische hondenbed is ontworpen voor middelgrote en grote rassen die extra steun voor rug en gewrichten nodig hebben. 

Daarnaast geeft het orthopedische hondenbed extra comfort vanwege de zachte, pluche buitenhoes. Om het binnenkussen van het Scruffs Orthopedisch Hondenbed Chateau met Memory Foam zit een extra waterdichte hoes. De afneembare pluche buitenhoes is te reinigen in de wasmachine.

Dit luxe orthopedische hondenbed is bij Max&Luna verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en licht bruin) en in de maten M (100 x 70 cm) en L (120 x 75 cm)

  • Textiel Polyester
  • Inhoud Memory Foam

5/5

Merijn 13-04-2018 19:58

Goed bed, waar onze hond prinsheerlijk op ligt. De wasbare hoes is ideaal!

5/5

Chantal 09-11-2016 14:52

Onze Kobus kwam de laatste tijd steeds moeilijker uit zijn mand. Daarom hebben we dit hondenbed voor hem aangeschaft. Het verschil was al snel zichtbaar. Het kost hem beduidend minder moeite om overeind te komen. Bedankt, ook namens Kobus

Suggesties van Max