Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L

Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L Vergroten

Max’s Shop

Scruffs Chateau - Hondenbed Orthopedisch met Memory Foam voor Extra Steun voor Rug en Gewrichten - Grijs & Bruin Maat M/L

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam

Het Scruffs Chateau Orthopedisch Hondenbed met Memory Foam is een orthopedisch hondenbed dat zich aanpast aan het lichaam van jouw hond. Dit orthopedische hondenbed is ontworpen voor middelgrote en grote rassen die extra steun voor rug en gewrichten nodig hebben. 

Daarnaast geeft het orthopedische hondenbed extra comfort vanwege de zachte, pluche buitenhoes. Om het binnenkussen van het Scruffs Orthopedisch Hondenbed Chateau met Memory Foam zit een extra waterdichte hoes.

Wasvoorschrift

De afneembare buitenhoes is te reinigen in de wasmachine op 30 graden. Deze kan niet in de droger.
De foamvulling kan niet worden gewassen en de witte binnenhoes kan niet in de wasmachine i.v.m. de waterafstotende laag, maar deze kan wel met de hand gereinigd worden.

Dit luxe orthopedische hondenbed is bij Max&Luna verkrijgbaar in 2 kleuren (grijs en lichtbruin) en in de maten M (100 x 70 cm) en L (120 x 75 cm)

Memory Foam vulling

Voor de orthopedische producten gebruikt Scruffs verkruimeld memory foam van restmaterialen uit de matrassenindustrie. Dit bestaat uit een mix van verschillende soorten traagschuim die versneden worden en daarna samengevoegd. Dit betekent dat elke partij hondenbedden net iets anders is omdat het gewicht, de hardheid en de dichtheid van het mengsel zorgen voor kleine verschillen. Dit is de reden waarom hetzelfde kussen kan verschillen in hoogte, ook al wegen ze hetzelfde. Gemiddeld gezien zijn de Scruffs Chateau kussens 8 cm dik, maar dat kan per kussen verschillen.

Suggesties van Max