0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Petstages ORKA Flyer - Veilige Hondenfrisbee - Geschikt voor grote honden - Blijft drijven - Blauw - Ø 23 cm

Productomschrijving
ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontworpen voor die honden die gek zijn op kauwen. Deze te gekke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet-giftig synthetisch rubber. Door jouw harige vriend geschikt kauwmateriaal te geven, kun je verveling en destructief gedrag voorkomen. Het is een win-win situatie! Sterke hondenfrisbee De Petstages Orka Flyer Dis...

ORKA kauwspeelgoed is speciaal ontworpen voor die honden die gek zijn op kauwen. Deze te gekke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam, niet-giftig synthetisch rubber. Door jouw harige vriend geschikt kauwmateriaal te geven, kun je verveling en destructief gedrag voorkomen. Het is een win-win situatie!

Sterke hondenfrisbee

De Petstages Orka Flyer Disc is niet zomaar een hondenspeeltje, het is een stevig en ergonomisch ontworpen speeltje voor interactief spel met jouw pup. Dit duurzame apporteerspeeltje heeft een dikke rand die gemakkelijk vast te pakken is voor jou en een stevige bijt voor jouw hond. Gemaakt van TPE-materiaal en versterkt met interne ribbels en verhoogde texturen die een bevredigend gevoel geven bij het kauwen, maar tegelijkertijd zacht zijn voor tanden en tandvlees. De Orka Frisbee stuitert en drijft, dus je kunt het plezier overal meenemen, van het park tot aan het zwembad! En schoonmaken is een eitje, gewoon afspoelen met milde zeep en water.

Duurzaam apporteerspeelgoed

Dit is niet zomaar een frisbee, het is een ware krijger! Gemaakt met een dikke TPE-rubberen rand die zorgt voor een extra lange levensduur. Deze Orka Frisbee is gemaakt om urenlang interactief spel te weerstaan, zelfs van de meest fanatieke kauwers!

Sterk materiaal, zacht voor het tandvlees

Het unieke Orka-materiaal en de textuur van deze vliegende schijf zijn sterk genoeg om zelfs de sterkste bijters te weerstaan, maar tegelijkertijd zacht voor hun tandvlees en tanden. Dat is pas een winnende combinatie!

Stuitert en drijft

De Orka Flyer is niet bang om nat te worden! Het is een speeltje dat stuitert en drijft, dus je kunt het overal gebruiken, van het park tot aan het zwembad. Eindeloos speelplezier gegarandeerd!

Gemakkelijk vast te pakken en schoon te maken

Dankzij de dikke rand van de Orka Flyer kun je hem gemakkelijk vastpakken tijdens het spel. En maak je geen zorgen over viezigheid, het rubberen materiaal is eenvoudig af te spoelen met milde zeep en water. Zo blijft het speelgoed schoon en klaar voor het volgende avontuur!

Belangrijk: Laat speelgoed nooit onbeheerd achter. Petstages kauwspeelgoed is niet eetbaar en alleen bedoeld voor honden. Controleer het product regelmatig op beschadigingen en vervang het speeltje indien nodig. Geen enkel speelgoed is onverwoestbaar!

Productspecificaties

Artikelnummer
5252
SKU
68498
EAN
700603684989
Artikel
Orka Flyer Disc

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken