facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Compacte Lichtgewicht Opvouwbare Bak voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 9,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Zippy Bowl van Kurgo, is een lichtgewicht en duurzame voerbak voor honden voor op reis. De voerbak kan in tweeën gevouwen worden en vervolgens dichtgeritst, om hem zo compact mogelijk te kunnen opbergen in een rugzak of jaszak. De Zippy Bowl heeft tevens een karabijnhaak om hem aan een tas, riem of je broek te kunne bevestigen. De voerbak rits je eenvoudig open om er vervolgens voer of water in te doen voor jouw hond. Verkrijgbaar in twee kleuren, blauw en rood. 

Kenmerken

  • Waterbestendig
  • Inhoud: 1.5 liter
  • Een opgevouwen Zippy past in elke tas
  • Machine wasbaar
  • BPA vrij

5/5

Laura 31-01-2018 19:42

Deze opvouwbare hondenbak is echt super handig in gebruik. Weegt niets en neemt bijna geen ruimte in je tas in. Past zelfs in m'n jaszak. Top!

Suggesties van Max