facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Bionic Ball, de Onverwoestbare Bal voor Honden Vergroten Bionic Ball, de Onverwoestbare Bal voor Honden Vergroten Bionic Ball, de Onverwoestbare Bal voor Honden Vergroten Bionic Ball, de Onverwoestbare Bal voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Bionic Ball, de Onverwoestbare Bal voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 6,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Bionic Ball van Outward Hound is gemaakt van een revolutionair, onverwoestbaar materiaal wat het agressieve speelgedrag van de meeste honden kan weerstaan. De Bionic ballen worden al jarenlang getest in dierenasielen en pensions in de Verenigde Staten. Door het maken en verwoesten van ontelbaar veel samples, weten we dat het Bionic Rubber het agressieve speelgedrag van de meeste honden kan verdragen. 

Stuitert alle kanten op
Als je de bal tegen de dichte zijkant gooit stuitert deze net als een gewone bal. Maar zodra je de bal tegen de opening aan gooit stuitert deze een totaal onverwachte kant op. Zo weet je hond nooit waar de bal zal heen stuiteren. Gegarandeerd uren speel plezier. Omdat de medium bal hetzelfde formaat heeft als een tennisbal past deze ook in de meeste balwerpers.

Kenmerken van de Outward Hound Overwoestbare Bionic Ball voor Honden:

  • Stuitert onverwachte kanten op
  • Past in de meeste ballenwerpers
  • De bal kan gevuld worden met snoepjes
  • Opvallende kleur
  • Blijft drijven

De Outward Hound Bionic Ball is bij Max&Luna verkrijgbaar in vier verschillende formaten: Small 4,5 cm / Medium 5,5 cm / Large 7,5 cm / Extra Large 9 cm

5/5

Paulien 09-10-2017 19:26

Voor Boef, onze bouvier is deze bal het favoriete speelgoed. Oersterk!

5/5

Valery 05-04-2016 15:45

Mijn american Stafford heeft al vele ballen verslonden, ze waren nooit sterk genoeg om aan haar bijtkracht te weerstaan. Ik heb de extra large bionic bal net ontvangen en meteen uitgetest, ja hoor hij heeft de eerste test overleefd. Eindelijk een bal die bij haar past!

Suggesties van Max