facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden Vergroten

Max’s Shop

Bionic Bone Onverwoestbaar Kauwbot voor Honden

Maak je keuze

Vriendenprijs: 6,95

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Dit kauwbot van rubber kan zelfs het meest agressieve speelgedrag van honden weerstaan. De Bionic rubber producten worden al jarenlang getest in dierenasielen en pensions in de Verenigde Staten. Door het maken en verwoesten van ontelbaar veel samples, weten we dat het Bionic Rubber het agressieve speelgedrag van de meeste honden kan verdragen.

Het kauwbot voor honden is zo ontworpen dat het perfect in de bek van jouw hond past. De randen op de bovenkant geven je hond het gevoel dat hij door het speelgoed heen bijt, zo blijft jouw hond maandenlang geïnteresseerd. In de opening van het kauwbot kunnen bovendien snoepjes geplaatst worden. Het bot gewoon in de vaatwasser gewassen worden en is ook geschikt om mee te apporteren. Het kauwbot voor honden blijft drijven in water.

De Bionic Bone onverwoestbare kauwbot voor honden is bij Max&Luna verkrijgbaar in drie maten: S 9,5 cm M 12 cm en L 15 

Suggesties van Max