facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren Vergroten

Max’s Shop

Onverslijtbaar Kauwbot voor Hond in diverse Maten & Kleuren

Maak je keuze

Vriendenprijs: 12,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Zogoflex Hurley is een onverslijtbaar speelbot voor je hond dat stuitert en blijft drijven, maar bovenal geschikt is om eindeloos op te kauwen. Hurley is hondenspeelgoed in de vorm van een bot. Dit speelbot absorbeert geen kwijl. Hurley biedt zowel de pret van een bal, alsmede de voordelen van een bot voor het kauwen, in de vorm van een duurzaam speeltje.

Vervang de reguliere runderhuidbotten door een onverslijtbaar speelbot van Zogoflex. De Hurley kan in de afwasmachine, en is dus eenvoudig te reinigen en kan jaren mee.

Dit onverslijtbare speelbot van Zogoflex is bij Max&Luna verkrijgbaar in 3 maten (small/11,5cm, medium/ 15cm & large/ 21cm) en 3 kleuren (blauw, groen en oranje) dus geschikt voor elke hond!

Meer weten over dit speel- en kauwbot? Bekijk dan deze video:

5/5

Jasper Snoopi Smit- van Schie 03-10-2017 18:33

Super stevig kauwbot wat na een aantal maanden nog geen tekenen van gebruik laat zien terwijl er wel echt heeeeel veel mee gespeelt wordt door onze Snoopi! Aanrader! Vorm is heel prettig en materiaal, flexibel en het stuitert, maar toch Heel sterk!

5/5

Carolien 13-04-2016 14:40

Een multifunctioneel bot, onverwoestbaar, wordt niet ranzig en door het stuiteren rent en speelt mijn soms wat luie Berner Sennen meer dan voorheen!

4/5

Puck 05-04-2016 15:15

Onze bijna 3 jaar oude labrador stabij kruising speelt erg graag met dit erg degelijke bot van Zogoflex. Goede aanwinst!

Suggesties van Max