facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Onderhoudskit Orbiloc Veiligheidslampjes - Bevat Batterij en Rubberen Ring ingevet met Silicone Vergroten Onderhoudskit Orbiloc Veiligheidslampjes - Bevat Batterij en Rubberen Ring ingevet met Silicone Vergroten Onderhoudskit Orbiloc Veiligheidslampjes - Bevat Batterij en Rubberen Ring ingevet met Silicone Vergroten Onderhoudskit Orbiloc Veiligheidslampjes - Bevat Batterij en Rubberen Ring ingevet met Silicone Vergroten

Luna’s Shop

Onderhoudskit Orbiloc Veiligheidslampjes - Bevat Batterij en Rubberen Ring ingevet met Silicone

5,95

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijke Service

Tijdelijk niet op voorraad

Informatie

De Orbiloc Service Kit bevat alle benodigdheden om de Orbiloc hondenverlichting te onderhouden.

De Dog Dual gebruikt twee CR-2032 Lithium batterijen. Bij elke Dog Dual wordt een voorverpakte batterij van twee cellen meegeleverd. Hierdoor heeft de Dog Dual een hele lange batterijduur van 250 uur met knipperlicht en 100 uur met vast licht.

Een kleine rubberen ring ingevet met silicone is van cruciaal belang om de Dog Dual waterbestendig te houden. Om ervoor te zorgen dat het lampje waterbestendig blijft adviseren wij om de rubberen ring tegelijk met de batterijen te vervangen. Als de Dog Dual veel gebruikt wordt in vochtige of natte omgevingen, adviseren wij de rubberen ring regelmatig in te vetten. Gebruik hiervoor de verpakking waar de rubberen ring in wordt geleverd.

De Service Kit bevat de volgende onderdelen: 

• Batterij – 2 x CR- 2032 Lithium batterijen
• Rubberen ring ingevet in silicone.

Het Orbiloc lampje voor honden is gemakkelijk in onderhoud. Als het product veelvuldig wordt blootgesteld aan modder en zeewater, dan is het verstandig het lampje direct af te spoelen met stromend water. Voor het beste resultaat draai je tijdens het afspoelen aan de selectie modus ring. Haal het lampje niet uit elkaar om het te reinigen.

De batterij kan eenvoudig vervangen worden door de onderzijde los te draaien en de oude batterij te vervangen voor de nieuwe. Let hierbij altijd goed op dat het + symbool naar beneden wijst. Zorg er voor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc gesp in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens is geplaatst. Schroef tot slot de bovenzijde weer vast. 

Suggesties van Luna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »