0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Nothin' To Hide Flip Chips - Rund of Kip smaak - 100% natuurlijk - op basis van Rundercollageen - Gezond Alternatief voor Rawhide

Productomschrijving
Nothin' To Hide Flip Chips - Rund of Kip smaak  Nothin’ to Hide is een veilig en voedzaam alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide), op basis van rundercollageen en met een zeer hoge verteerbaarheid. Premium kwaliteit kauwsnacks op basis van rundercollageen Zéér hoge verteerbaarheid van 96,7% (vs. 40-50% voor traditionele snack...

Nothin' To Hide Flip Chips - Rund of Kip smaak 

Nothin’ to Hide is een veilig en voedzaam alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide), op basis van rundercollageen en met een zeer hoge verteerbaarheid.

 • Premium kwaliteit kauwsnacks op basis van rundercollageen
 • Zéér hoge verteerbaarheid van 96,7% (vs. 40-50% voor traditionele snacks van gedroogde huid)
 • Ondersteunt de mondgezondheid
 • Goed voor vacht en huid
 • 100% natuurlijk
 • Flip Chips zijn verkrijgbaar in de smaken Kip en Rund 
 • Inhoud 240 gram

Alternatief voor snacks van gedroogde huid (rawhide)

Nothin' to Hide is hét alternatief voor hondensnacks van gedroogde huid. In tegenstelling tot rawhide heeft het een zeer hoge verteerbaarheid. Daarnaast is het 100% natuurlijk. De premium kauwsnacks zijn gemaakt van rundercollageen, een ingrediënt dat diverse gezondheidsvoordelen kent.

Max&Luna verkoopt geen rawhide

Kluiven en kauwbotten van gedroogde dierenhuid (rawhide) zijn wereldwijd een populaire hondensnack. Toch zijn er steeds meer baasjes die hier bewust niet meer voor kiezen, vanwege zorgen over chemische bewerking in het productieproces, lage verteerbaarheid en daaruit voortkomende risico's op verstikking en verstopping. Om deze redenen verkoopt Max&Luna geen producten van rawhide, enkel veilig kauwspeelgoed en het voedzame alternatief van Nothin' to Hide. 

 

Bereiding

De kauwsnacks van Nothin’ to Hide zijn op basis van collageen. Dit wordt verkregen uit het bindweefsel van runderen en verwerkt tot een fijn poeder. Voor de snacks van Nothin' to Hide wordt dit poeder gehydrateerd en gevormd, waarna de snacks in de oven worden gebakken. Daarna worden de snacks gecoat in een laagje kip of rund voor een overheerlijke smaak, wat resulteert in een zeer hoge acceptatie. Deze laag is gemaakt van echte kip en rund (12%) en dus geen kunstmatige kippensmaak of rundersmaak.

Collageen

In het gepatenteerde productieproces wordt pure collageen gebruikt, van een kwaliteit die geschikt is voor menselijke consumptie. Collageen heeft vele gezondheidsvoordelen en is momenteel ook populair als voedingssupplement voor mensen in de cosmetische industrie (gezonde huid, haar en nagels) en sportindustrie (spieropbouw- en herstel). Bewezen voordelen van collageen voor dieren zijn: vermindering van gewrichtspijn, verbeterde spijsvertering, verbeterde conditie van huid en vacht. Daarnaast stimuleert het de spieropbouw.

Productspecificaties

Artikelnummer
6690
EAN
810002631566
Artikel
Nothin' To Hide Flip Chips
Inhoud
240 gram

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Maaike op 9 November 2023

  Prima product

  ...

  Prima product

  • +Natuurproduct
  • -In verhouding tot de andere kluiven die ik bij Max en Luna heb besteld is onze hond op deze het snelst uitgekeken
 • 5 / 5
  Gepost door: Chantal op 13 Mei 2023

  Onze hond is er gek op!

 • 5 / 5
  Gepost door: Katrien op 14 April 2023

  Mijn hond is er dol op!

  ...

  Mijn hond is er dol op!

  • +Zeer goed prijs en kwaliteit
  • -Geen minpunten
Schrijf je eigen review

Recent bekeken