facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat Vergroten

Luna’s Shop

myKotty Mia Trendy Kartonnen Kattenhuisje incl. Krabmat

Vriendenprijs: 27,95

4-7 werkdagen

Informatie

myKotty, producent van design producten en krabmeubels voor katten heeft de Mia ontwikkeld. Een trendy en stijlvol kartonnen kattenhuis. Een milieuvriendelijk en eigentijdse speel- en slaapplek, waar iedere kat zich veilig voelt en lekker in kan wegkruipen.

De Mia van myKotty is een zeer stevig en duurzaam product dat tweezijdig te gebruiken is. Je kunt kiezen voor de witte buitenzijde met zwarte tekening of de bruine buitenzijde met witte tekening. Op die manier past dit kartonnen kattenhuis in ieder interieur. Het kattenhuisje heeft twee ingangen, waardoor je kat eindeloos kan spelen en zich uren kan vermaken.

In alle myKotty producten wordt gebruik gemaakt van milieuvriendelijk golfkarton. Daarbij is uiteraard ook aandacht besteedt aan mens en dier, zodat alleen goedgekeurd en volledig ongebleekte en geurloze materialen zijn gebruikt. Het milieuvriendelijke golfkarton is voorzichtig behandeld met een speciale snijtechniek, zodat er geen scherpe randen of oppervlakten ontstaan.

Alle myKotty producten zijn afgestemd op de behoeften van jouw kat zoals krabben, nagels slijpen, slapen of lekker loungen. Met het verschil dat het niet alleen functioneel is maar bovendien een trendy en moderne uitstraling heeft.

Om je kat extra te verwennen wordt de myKotty Mia bij Max&Luna standaard geleverd met een kartonnen krabmat die in het huisje kan worden geplaatst. Deze krabmat zorgt bovendien voor extra comfort en warmte.

De afmeting van het MIA kattenhuis is 57x58x48cm. Meer weten? Bekijk dan deze video:

5/5

Monique 20-04-2017 21:19

Wat een luxe voor onze Lucky. Een eigen huis om in te slapen en te spelen. Gelukkig gebruikt ze het ook om haar nagels te slijpen. Helemaa l top m dat het van milieuvriendelijk materiaal gemaakt is. Goed bezig Max&luna

5/5

Monique 20-04-2017 21:18

Wat een luxe voor onze Lucky. Een eigen huis om in te slapen en te spelen. Gelukkig gebruikt ze het ook om haar nagels te slijpen. Helemaa l top m dat het van milieuvriendelijk materiaal gemaakt is. Goed bezig Max&luna

4/5

Francien 01-12-2016 17:15

Wat een gaaf ding is dit! Mooi design en wat vinden katten nou leuker dan zichzelf verstoppen?! Het huisje wordt dan ook veelvuldig gebruikt door onze twee donderstenen. Ik weet nu in ieder geval waar ik ze moet zoeken ;-) Goeie prijs ook!

4/5

Simone 13-07-2016 15:26

Erg leuk dit kattenhuisje. Onze katten spelen er bijna ieder dag mee of liggen er heerlijk in te luieren.
De meegeleverde mat is fijn omdat ik nu geen aparte krabpaal meer in huis heb staan. Een aanrader!

Suggesties van Luna