Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties

MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties Vergroten

Luna’s Shop

MS! Hola Cat Toy - 3-in-1 Interactief Kattenspeelgoed - Stimuleert het jachtinstinct – in 3 kleuren combinaties

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De Hola 3-in-1 Kattenspeelgoed ontketent het jachtinstinct van jouw kat!

Ook al slapen ze vele uren op de dag, elke katteneigenaar weet dat hun kleine viervoeter het natuurlijke instinct heeft om te jagen. In tegenstelling tot buitenkatten hebben binnenkatten maar beperkte entertainment- en bewegingsmogelijkheden. Met de Hola Cat Toy van MS! is verveling bij jouw kat verleden tijd!

Interactief kattenspeelgoed zoals de MS! Hola Cat Toy is erg belangrijk voor binnenkatten en katten die voor een langere tijd alleen moeten zijn. De Hola is speciaal ontworpen om het jachtinstinct van katten te stimuleren en hun behendigheid te bevorderen!

3-in-1: eindeloos speelplezier

Welk spelletje speelt jouw kat vandaag? De MS! Hola Cat Toy biedt keuze uit drie verschillende spellen om je kat te blijven uitdagen. 

Multi-functioneel kattenspeelgoed

Het onderste deel van de Hola Cat Toy is ontworpen om aan beide kanten te gebruiken. De ene kant is een bord met kleine gaatjes waarin obstakelwandjes gestoken kunnen worden zodat je een doolhof creëert op het bord. De andere kant is een racebaan voor balletjes en heeft een handig opbergvakje waarin de obstakels kunnen worden opgeborgen en bewaard.

Speeloptie 1: Doolhof

Plaats de kleine obstakelwandjes in het bord waardoor je een soort doolhof creëert. Verdeel kattensnoepjes tussen de obstakels en de Hola is omgetoverd tot snackspeelgoed voor jouw kat. Plaats de deksel van de Hola op het obstakelbord en laat je kat uitvogelen hoe hij zijn favoriete snacks te pakken krijgt.

Verhoog de moeilijkheidsgraad door de obstakelwandjes op andere posities te plaatsen. Help je kat een handje als het te moeilijk is, dit zorgt voor interactie tussen jullie beiden en maakt het spel nog leuker! 

Speeloptie 2: Racebaan

Katten zijn gek op balletjes om mee te spelen. Draai het Hola Cat Toy bord om en pak het balletje. De andere kant van het bord is een racebaan waarin het balletje past. Je kat kan zich helemaal uitleven en de bal rond de baan laten gaan. Dit bevordert de behendigheid van jouw kat doordat hij het balletje constant vooruit moeten duwen en erachteraan moet gaan.

Verhoog de moeilijkheidsgraad door de deksel van de Hola Cat Toy op de racebaan te plaatsen. De kat zal met zijn pootjes door de openingen proberen het balletje rond te laten gaan.

Speeloptie 3: Jachtmodus

Aan de binnenkant van de deksel van de Hola zit een haakje waaraan je allerlei speeltjes kan ophangen om het jachtinstinct van je kat te stimuleren. Bij de MS! Hola Cat Toy zit een superzacht pluizig bolletje inbegrepen waar je kat niet vanaf kan blijven! Hang het pluche balletje aan het haakje in de deksel en plaats deze op de bodem. Katten vinden het fantastisch om met hun pootjes te grijpen naar dat wollige balletje in de Hola Cat Toy.

Productinformatie MS! Hola Cat Toy

 • Actief speelgoed voor kittens, volwassen en senior katten
 • Voorkomt verveling bij katten
 • Stimuleert behendigheid
 • Voor langdurig speelplezier!
 • 3-in-1 Kattenspeelgoed
 • Handige opbergruimte voor losse onderdelen; in dit middenvakje zitten de obstakelwandjes
 • Inclusief: 6 obstakelwandjes, wit racebaan balletje* en een grijs pluche pomponnetje
 • Kleurenopties: Roze/Paars, Blauw/Grijs en Donkergroen
 • Formaat: 12,5 x 16,9 x 21,5 cm

*Het balletje van de racebaan is wit en niet gekleurd zoals op de productfoto.

Barcode Artikel Kleur Formaat
8720598800074 MS! Hola Cat Toy  grijs/blauw 12,5 x 16,9 x 21,5 cm
8720598800081 MS! Hola Cat Toy  Donkergroen 12,5 x 16,9 x 21,5 cm
8720598800098 MS! Hola Cat Toy  Roze/paars 12,5 x 16,9 x 21,5 cm

Suggesties van Luna