Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten

MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten Vergroten

Luna’s Shop

MS! Duku Cat Nest - 4 in 1 Kattenmand – Verkrijgbaar in Wit - Comfortabel Kattenbed – Esthetisch ontwerp – Design Kattenmeubel voor 2 Katten

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

MS! Duku Cat Nest: Klein, comfortabel en esthetisch, alles-in-één kattenmand!

We weten dat katten het grootste deel van de dag slapen en dit geweldige kattenmeubel wordt geleverd met functies waardoor jouw kat zich alle seizoenen comfortabel voelt. Ongeacht een koude winter of hete zomer.

Vervult alle behoeften van jouw kat

Dit multi-functionele kattenhuis kan door zijn innovatieve ontwerp en enkele hulpaccessoires op vier manieren worden gebruikt; als een troon (KING MODE), als veilige plek om zich terug te trekken (RETREAT MODE), als een schommelwieg (SWING MODE) of als een heerlijk koele of verwarmde plek (4 SEASONS MODE). Zo kun je jouw kat iedere dag verrassen met een nieuwe plek, prikkel je zijn nieuwsgierigheid en voldoe je aan zijn behoefte om te ontdekken.

KING MODE

Jouw kat voelt zich als een koning op zijn troon in de KING MODE van de MS! Duku Cat Nest. Hier gaat hij voorlopig niet meer vanaf. Het open concept van dit kattenbed zorgt ervoor dat je een goed beeld krijgt van hoe jouw kat slaapt en ontspant. Leg het bijgeleverde superzachte kussentje op zijn troon voor extra comfort.

RETREAT MODE

Omdat katten het heerlijk vinden om weg te kruipen in kleine ruimtes, is dit kattenmeubel makkelijk om te bouwen tot de RETREAT MODE. In een handomdraai maak je een gezellig comfortabel holletje waar katten dol op zijn. Hierdoor ontstaan er tegelijk 2 meubels, zodat niet één maar twee katten gebruik kunnen maken van de MS! Duku Cat Nest. 

SWING MODE

Met de SWING MODE verander je dit veelzijdige kattenmeubel in een schommelwiegje! Bevestig de bijgevoegde koorden aan het kattenmandje en hang de schommelwieg op. Bijvoorbeeld aan de rail van een kledingrek, een trede van een open trap of aan de patio in de tuin. Vanuit de schommel kan je kat alles vanaf een hogere plek in de gaten houden. Dit is puur genieten voor je kat! 

4 SEASONS MODE

Sommige seizoenen zijn wat zwaarder voor onze huisdieren. Geen enkele kat vindt extreme hitte of koude fijn. Om jouw kat zich het hele jaar comfortabel te laten voelen, heeft het onderstel van het MS! kattenmeubel een holle ruimte met een capaciteit van 2000 ml water. Door ijswater toe te voegen op hete zomerse dagen zorg je voor een verkoelende plek voor je kat om op te liggen. Door warm water toe te voegen op koude winterdagen creëer je een lekker warm nestje voor je kat. 

Plezier voor twee!

Dankzij de 2-in-1-functie kun je de verschillende delen van de Cat Nest loskoppelen. Zeker een uitkomst voor katteneigenaren die meer dan één kat in huis hebben. Zo kunnen twee katten tegelijk gebruik maken van dit veelzijdige meubel. En heb je meer dan 2 katten in huis, dan hebben we nog vele andere kattenmandjes waar je uit kunt kiezen.

Makkelijk meenemen

Dankzij het handige handvat aan de bovenkant is de Cat Nest gemakkelijk te verplaatsen. Het complete kattenmeubel weegt slechts 2,6 kg. Hierdoor is het een ideaal bedje om mee te nemen als je op vakantie gaat en besluit je huisdier mee te nemen. Door een vertrouwt kattenmandje van thuis mee te nemen is het voor katten makkelijker om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving.

Houten pootjes

Het kattenbedje staat op houten voetjes. Dit zorgt voor goede luchtventilatie rondom het meubel en maakt het voor het poezenpersoneel makkelijker om de ruimte eronder schoon te houden. 

Natuurlijke materialen

Het ligbed is gemaakt van een natuurlijk rubber dat zeer comfortabel is voor huisdieren om op te slapen.

Stevig kussen

Bij het Cat Nest is een zacht maar stevig kussen bijgeleverd om een heerlijk bedje te creëren dat past bij de rondingen en lichaamsstructuur van een kat. Op dit kussen valt je kat binnen no-time in slaap.

Ongeacht waar je de MS! Duku Cat Nest plaatst, met alle vier de modi die bij een kat passen, is de Cat Nest een heerlijk toevluchtsoord voor huisdieren.

Eigenschappen MS! Duku Cat Nest

 • Compact en veelzijdig kattenmeubel
 • Op 4 manieren te gebruiken
 • Geschikt voor alle katten, klein en groot
 • Gemaakt van Polystyreen
 • Product afmeting in KING MODE: B 418 X H384 X D392 (MM)
 • Verkrijgbaar in de kleur wit
 • Bijgeleverde accessoires: Koord voor de SWING MODE en zacht kussen

Oogstrelend voor het interieur

Ben je dol op design en houd je ervan als spullen matchen in jouw interieur? MS! heeft een prachtige kattenbak ontworpen die perfect past bij de Cat Nest. De MS! design kattenbak is verkrijgbaar in identiek dezelfde kleuren als de Cat Nest. En om de hele set compleet te maken, mag het MS! Hola 3-in-1-kattenspeelgoed helemaal niet ontbreken!

Barcode Artikel Kleur Formaat
8720598800050 MS! Cat Nest  Wit B418 X H384 X D392 (MM)
8720598800067 MS! Cat Nest  Mosgroen B418 X H384 X D392 (MM)

Suggesties van Luna