facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin Vergroten

Max’s Shop

Luxe Tweed Hondenmand Windsor in Grijs en Bruin

Maak je keuze

Vriendenprijs: 29,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Scruffs Windsor Hondenmand is gestoffeerd met een luxe tweed buitenstof en een contrasterende chenille voering.

In deze hondenmand zijn twee tijdloze kleurstellingen gecombineerd welke naadloos aansluiten op de huidige trends. De imitatie leveren patch is voorzien van een geborduurd Scruffs® logo. De hondenmand is voorzien van een anti -slip onderlaag en is in zijn geheel machine wasbaar op 30 graden.

De Windsor hondenmanden zijn gemaakt uit een stuk. Dit zorgt voor een beter ligcomfort voor je hond en dat de hondenmanden hun vorm behouden tijdens het wassen. 

     Buitenmaten     Binnenmaten

S       50 x 40 cm         30 x 24 cm

M      60 x 50 cm         42 x 32 cm 

L       75 x 60 cm         50 x 37 cm

XL     90 x 70 cm         59 x 45 cm

 

Suggesties van Max