facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren Vergroten

Luna’s Shop

Kokolounger Loungemand voor Katten in 3 Kleuren

Maak je keuze

69,95 Vriendenprijs: 34,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Met deze lounge kattenmand is het elke dag vakantie voor je kat! Zowel plat als kussen of als mandje te gebruiken door het touw iets aan te trekken.

Deze lounge kattenmand is verkrijgbaar in blauw, grijs en rood gestreept. Alle hoezen zijn afneembaar en/of wasbaar op 30°.

Kleuren:

Donker Blauw

Licht Grijs

Rood Gestreept

Afmeting: 35-40 cm doorsnede

 

5/5

Sabine 23-08-2018 21:21

Zowel onze kat als wij zelf zijn enorm blij met deze super mooie loungemand. Een pronkstuk in onze kamer en overduidelijk een heerlijk bed voor onze Mickey.

5/5

Evy 13-04-2018 19:49

Ondanks de best wel hoge prijs van deze loungemand, wilden we hem toch wel heel graag hebben voor Punky, onze lieve lapjeskat. En we hebben er absoluut geen spijt van! Als kussen zowel als mandje onweerstaanbaar mooi en grappig.

Suggesties van Luna