facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten Lederlook Kattenhuis Bucket Vergroten

Luna’s Shop

Lederlook Kattenhuis Bucket

Maak je keuze

59,95 Vriendenprijs: 29,95

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Deze lederlook kattenhuis 'bucket' is de perfecte plaats voor iedere kat om te rusten. Na een dag vol met kattenkwaad staat zijn bedje al klaar. Bovendien is dit stoere blik uitermate geschikt voor een meerkattenhuishouden door de comfortabele slaapplaats bovenop. Daarnaast zorgen de trendy patronen ook voor een vrolijke uitstraling in ieder interieur.

Dit kattenhuis is gemakkelijk te verplaatsen dankzij de stevige handvatten aan de zijkant. Het bijgeleverde kussentje geeft extra comfort en kan eruit worden gehaald. De deksel is afneembaar en de ronde ingang zorgt ervoor dat katten makkelijk in en uit kunnen stappen. De trendy patronen in combinatie met de stoere faux leather uitstraling zorgt ervoor dat het een aanwinst is voor ieder interieur. 

  • Perfect voor een meerkattenhuishouden
  • Stoere faux leather look past in ieder interieur
  • Verkrijgbaar in 3 patronen / kleuren
  • Inclusief zacht kussentje
  • Afmeting: 35 x 35 x 40 cm
  • Diameter van de opening: 15 cm

Suggesties van Luna