facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lanco Voetbal speelgoedbal Medium Vergroten Lanco Voetbal speelgoedbal Medium Vergroten Lanco Voetbal speelgoedbal Medium Vergroten

Max’s Shop

Lanco Voetbal speelgoedbal Medium

Vriendenprijs: 7,99

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De bal is het klassieke hondenspeelgoed om urenlang mee te kunnen spelen en te apporteren. Niet voor niets zijn ballen het favoriete speelgoed voor honden. Deze kleine rubberen voetbal heeft een zachte pieper om de aandacht van je te trekken en uren vast te houden.

De collectie ballen komt in verschillende texturen, vormen en kleuren, zo is er een geschikte bal voor iedere hond, ongeacht het ras of formaat.

Alle Lanco ballen

  • Voetbal Medium – 10 cm
  • Basketbal Groot – 10 cm
  • Regenboog Bal – 10 cm
  • Rode Bal Medium – 8 cmHet hondenspeelgoed van Lanco is een veilige en verantwoorde keuze, want alle speeltjes zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn volledig gifvrij.
Meer over Lanco Pets
Lanco Pets heeft verschillende collecties ontwikkeld voor huisdieren. Het speelgoed wordt ontworpen in Barcelona, waar het met veel liefde en alleen met natuurlijke materialen met de hand wordt gemaakt. Het speelgoed van Lanco Pets is veilig voor jouw hond en daarnaast ook voor onze planeet, want het bevat geen PVC, BPA, Nitrosamines en ftalaten. Daarnaast is het ook speciaal ontworpen om je huisdier al spelenderwijs lichamelijk en geestelijk te stimuleren. Verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en altijd voorzien van een aantrekkelijke pieper! Lanco speelgoed, de beste keuze sinds 1952.