facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lanco Slang voor tanden wisselen (puppy) Vergroten Lanco Slang voor tanden wisselen (puppy) Vergroten Lanco Slang voor tanden wisselen (puppy) Vergroten Lanco Slang voor tanden wisselen (puppy) Vergroten

Max’s Shop

Lanco Slang voor tanden wisselen (puppy)

6,99 Vriendenprijs: 6,29

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Is je puppy van tanden aan het wisselen? Dat kan pijnlijk zijn! Help de pijn van je pup te verzachten met speelgoed van de Lanco Teething collectie. De textuur van de speeltjes zijn ontworpen om het tandvlees te masseren om zo de pijn te verlichten. Maar dat niet alleen, want de tanden van je pup worden er ook nog eens schoner van!

Deze Gele Slang heeft daarnaast ook een zachte pieper voor nog meer speelplezier. Daar gaat je pup geen genoeg van krijgen.

Met het speelgoed van Lanco Pets weet je daarnaast ook dat je hond veilig aan het kauwen is, want alle producten worden gemaakt van natuurlijk rubber, zonder giftige stoffen of onveilige ingrediënten. Zo kan je jouw trouwe viervoeter met een gerust hart laten spelen!

Speeltjes voor tanden wisselen

  • Spin Medium - 9,5 x 14 x 6 cm
  • Slang - 9,5 x 14 x 6 cmMeer over Lanco Pets
Lanco Pets heeft verschillende collecties ontwikkeld voor huisdieren. Het speelgoed wordt ontworpen in Barcelona, waar het met veel liefde en alleen met natuurlijke materialen met de hand wordt gemaakt. Het speelgoed van Lanco Pets is veilig voor jouw hond en daarnaast ook voor onze planeet, want het bevat geen PVC, BPA, Nitrosamines en ftalaten. Daarnaast is het ook speciaal ontworpen om je huisdier al spelenderwijs lichamelijk en geestelijk te stimuleren. Verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en altijd voorzien van een aantrekkelijke pieper! Lanco speelgoed, de beste keuze sinds 1952.