facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lanco Krokodil hondenspeelgoed Vergroten Lanco Krokodil hondenspeelgoed Vergroten Lanco Krokodil hondenspeelgoed Vergroten Lanco Krokodil hondenspeelgoed Vergroten

Max’s Shop

Lanco Krokodil hondenspeelgoed

Vriendenprijs: 7,49

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Geef je hond uren aan speelplezier met het speelgoed van de Sensory collectie van Lanco, speciaal ontwikkeld om je hond te stimuleren. De Krokodil Medium is felgroen, heeft een interessante textuur en een verrassende vorm om in te bijten. Alle speeltjes uit de collectie hebben een zachte pieper om de aandacht van je hond te grijpen én vast te houden. En het beste van allemaal: het is gemaakt van natuurlijke materialen. Zo kan je jouw kameraad met een gerust hart laten spelen.

Lanco Pets staat voor verantwoord en veilig dierenspeelgoed. Daarom is de hele collectie hondenspeelgoed vrij van giftige stoffen en onveilige ingrediënten. Dat geeft een goed gevoel, want je wil natuurlijk alleen het beste en veiligste speelgoed voor je trouwe viervoeter!

Meer speeltjes van de Sensory collectie

  • Krokodil Medium - 14 x 8 x 5 cm
  • Vis Groot - 15 x 7 x 10 cm
  • Leo de Leeuw - 11,5 x 8 x 6,5 cmMeer over Lanco Pets
Lanco Pets heeft verschillende collecties ontwikkeld voor huisdieren. Het speelgoed wordt ontworpen in Barcelona, waar het met veel liefde en alleen met natuurlijke materialen met de hand wordt gemaakt. Het speelgoed van Lanco Pets is veilig voor jouw hond en daarnaast ook voor onze planeet, want het bevat geen PVC, BPA, Nitrosamines en ftalaten. Daarnaast is het ook speciaal ontworpen om je huisdier al spelenderwijs lichamelijk en geestelijk te stimuleren. Verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en altijd voorzien van een aantrekkelijke pieper! Lanco speelgoed, de beste keuze sinds 1952.