facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lanco Kippenei speelgoed Vergroten Lanco Kippenei speelgoed Vergroten

Max’s Shop

Lanco Kippenei speelgoed

Vriendenprijs: 5,99

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Met de zachte pieper, felle kleuren en verschillende maten behoort de Lachend Ei-collectie van Lanco tot de populairste hondenspeeltjes. Door de verschillende maten, kleuren en types zijn deze vrolijke eieren geschikt voor alle hondenrassen. Ieder ei heeft dan ook zijn eigen unieke persoonlijkheid en charmes. Zoals deze uitgekomen eieren met kuiken. Al het Lanco hondenspeelgoed is daarnaast gemaakt van natuurlijk rubber.

Veilig hondenspeelgoed
Lanco Pets wil huisdiereigenaren stimuleren om alleen verantwoord en veilig speelgoed aan je trouwe viervoeter te geven. Daarom is al het hondenspeelgoed gemaakt van 100% natuurlijk rubber, zonder giftige stoffen, zodat jouw hond veilig kan spelen

De Lachend Ei-collectie

  • Lachend Ei - 4 x 4 x 6,5 cm
  • Lachend Ei Groot - 9 x 6,5 x 6,5 cm
  • Lachend Ei Clown - 4 x 4 x 6,5 cm
  • Lachend Kippenei - 4 x 4 x 6,5 cmMeer over Lanco Pets
Lanco Pets heeft verschillende collecties ontwikkeld voor huisdieren. Het speelgoed wordt ontworpen in Barcelona, waar het met veel liefde en alleen met natuurlijke materialen met de hand wordt gemaakt. Het speelgoed van Lanco Pets is veilig voor jouw hond en daarnaast ook voor onze planeet, want het bevat geen PVC, BPA, Nitrosamines en ftalaten. Daarnaast is het ook speciaal ontworpen om je huisdier al spelenderwijs lichamelijk en geestelijk te stimuleren. Verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en altijd voorzien van een aantrekkelijke pieper! Lanco speelgoed, de beste keuze sinds 1952.