facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Lanco Kip Klein speelgoed (kleine tot middelgrote honden) Vergroten

Max’s Shop

Lanco Kip Klein speelgoed (kleine tot middelgrote honden)

Vriendenprijs: 7,49

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

De Kip Small behoort tot de klassiekers van leukste speelgoed voor kleine tot middelgrote honden. De felle kleuren, de lange, dunne vormen en de fijne textuur van de kip houdt je hond uren zoet en geïntrigeerd. Daarnaast is al het hondenspeelgoed van Lanco is gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Hierdoor is het veilig om op te kauwen en mee te spelen. En het leukste van allemaal blijft natuurlijk altijd de pieper: urenlang en veilig speelplezier gegarandeerd!

Lanco Pets staat voor verantwoord en veilig dierenspeelgoed. Daarom is de hele collectie hondenspeelgoed vrij van giftige stoffen en onveilige ingrediënten. Dat geeft een goed gevoel, want je wil natuurlijk alleen het beste en veiligste speelgoed voor je trouwe viervoeter!

  • Zachte pieper, waar jouw hond zeker van gaat houden!
  • Laat je hond onbezorgd spelen met veilig speelgoed, gemaakt van 100% natuurlijk en gifvrij rubberSoorten & Maten

  • Bulldog Groot - 13,5 x 8,5 x 11 cm
  • Basset Groot - 16,5 x 8 x 8 cm
  • Klassieke Kikker - 10 x 9,5 x 6 cm
  • Kip Klein - 4,5 x 8 x 25,5 cmLanco Pets
Lanco Pets heeft verschillende collecties ontwikkeld voor huisdieren. Het speelgoed wordt ontworpen in Barcelona, waar het met veel liefde en alleen met natuurlijke materialen met de hand wordt gemaakt. Het speelgoed van Lanco Pets is veilig voor jouw hond en daarnaast ook voor onze planeet, want het bevat geen PVC, BPA, Nitrosamines en ftalaten. Daarnaast is het ook speciaal ontworpen om je huisdier al spelenderwijs lichamelijk en geestelijk te stimuleren. Verkrijgbaar in verschillende texturen, kleuren en altijd voorzien van een aantrekkelijke pieper! Lanco speelgoed, de beste keuze sinds 1952.