0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg

Productomschrijving
De Kurgo Up & About Lifter is een ideaal optilharnas voor honden met mobiliteitsproblemen, door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of verwondingen. Het biedt extra steun aan huisdieren die moeite hebben met dagelijkse activiteiten, zoals traplopen of in de auto stappen. De Up & About Lifter is ook een uitstekend en ruimtebesparend alternatief vo...

De Kurgo Up & About Lifter is een ideaal optilharnas voor honden met mobiliteitsproblemen, door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of verwondingen. Het biedt extra steun aan huisdieren die moeite hebben met dagelijkse activiteiten, zoals traplopen of in de auto stappen. De Up & About Lifter is ook een uitstekend en ruimtebesparend alternatief voor hondenloopplanken.

Handig optilharnas voor honden tot 41 kg

De Up & About Lifter geeft je hond volledige bewegingsvrijheid terwijl de romp wordt ondersteund. Het gewatteerde ontwerp en de verstelbare riempjes aan het optiltuig zorgen voor comfort, terwijl je door middel van het handvat ondersteuning kan bieden wanneer dat nodig is zonder bewegingsvrijheid van je hond te belemmeren.

Eigenschappen van het ondersteunende Kurgo harnas

 • Ruimtebesparend alternatief voor loopplanken
 • Ergonomisch ontwerp dat zorgt voor minder druk op gevoelige plekken
 • Zacht, gewatteerd en volledig verstelbaar
 • Voor honden tussen 23-41 kg, met een borstomvang tot 91 cm
 • Machinewasbaar op een fijn programma of d.m.v. handwas

Heb jij een hond met gewrichtsproblemen?

Heeft de dierenarts bij jouw hond een gewrichtsaandoening vastgesteld zoals artritis, artrose, reuma of spondylose? Dan zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen om de pijn bij je hond te verlichten.  Zo zijn er diverse handige items die jouw hond kunnen helpen, zoals een trapje voor de bank, loopplank voor de auto,orthopedische hondenmand , orthopedische hondenbed en Greenfields Mobility+.

Kurgo

Kurgo weet dat je hond meer is dan alleen een huisdier. Jullie gaan samen overal naartoe. Kurgo helpt om dat samen veilig, comfortabel en met veel plezier te kunnen doen. Daarom ontwerpt Kurgo hun producten speciaal om het avontuur met je hond makkelijker dan ooit te maken.

Productspecificaties

Artikelnummer
7007
EAN
813146011812
Afmetingen
23 x 8 x 18

Reviews

1 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 1 / 5
  Gepost door: Jacqueline van Teeffelen op 13 Juni 2023

  Het optilharnas zag er op het plaatje erg goed uit maar wat een tegenvaller!! Onze hond glijdt er bij het optillen uit e...

  Het optilharnas zag er op het plaatje erg goed uit maar wat een tegenvaller!! Onze hond glijdt er bij het optillen uit en hèt bandje wat onder zijn kin moet zit veel te laag. Ze hadden daar een breed borststuk aan moeten maken dan was het geheel veel beter geweest, en zou onze hond er ook niet uit kunnen glijden.Jammer want het verder een erg stevig en solide optilharnas. Wij hebben er helaas niks aan.

  • +Degelijk gemaakt en oogt stevig.
  • -Onze hond schiet er uit. Niet goed over het model nagedacht.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken