Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg

Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg Vergroten

Max’s Shop

Kurgo Up & About Lifter - Harnas om de hond makkelijk op te tillen - Alternatief voor de hondenloopplank - Voor honden tot 41 kg

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Handig optilharnas voor honden tot 41 kg

De Kurgo Up & About Lifter is een ideaal optilharnas voor honden met mobiliteitsproblemen, door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of verwondingen. Het biedt extra steun aan huisdieren die moeite hebben met dagelijkse activiteiten, zoals traplopen of in de auto stappen. De Up & About Lifter is ook een uitstekend en ruimtebesparend alternatief voor hondenloopplanken.

De Up & About Lifter geeft je hond volledige bewegingsvrijheid terwijl de romp wordt ondersteund. Het gewatteerde ontwerp en de verstelbare riempjes aan het optiltuig zorgen voor comfort, terwijl je door middel van het handvat ondersteuning kan bieden wanneer dat nodig is zonder bewegingsvrijheid van je hond te belemmeren.

Eigenschappen van het ondersteunende Kurgo harnas

 • Ruimtebesparend alternatief voor loopplanken
 • Ergonomisch ontwerp dat zorgt voor minder druk op gevoelige plekken
 • Zacht, gewatteerd en volledig verstelbaar
 • Voor honden tussen 23-41 kg, met een borstomvang tot 91 cm
 • Machinewasbaar op een fijn programma of d.m.v. handwas

Heb jij een hond met gewrichtsproblemen?

Heeft de dierenarts bij jouw hond een gewrichtsaandoening vastgesteld zoals artritis, artrose, reuma of spondylose? Dan zijn er een aantal maatregelen die je kunt nemen om de pijn bij je hond te verlichten. Lees meer hierover in dit blog: Wat kun je doen als je hond last heeft van gewrichtspijn of artrose.

Max&Luna heeft diverse handige items die jouw hond kunnen helpen, zoals een trapje voor de bank, loopplank voor de auto, orthopedische hondenmand , orthopedische hondenbed en Greenfields Mobility+.

Kurgo

Kurgo weet dat je hond meer is dan alleen een huisdier. Jullie gaan samen overal naartoe. Kurgo helpt om dat samen veilig, comfortabel en met veel plezier te kunnen doen. Daarom ontwerpt Kurgo hun producten speciaal om het avontuur met je hond makkelijker dan ooit te maken.

Barcode Artikel Kleur
813146011812 Kurgo Up & About Lifter Blue/Charcoal

Suggesties van Max