0
0

Kurgo Ridgeline Tie Out Camping Zipline - Handige hondenlijn tijdens kamperen - Geeft vrijheid en veiligheid

Productomschrijving
Wanneer je viervoeter mee gaat op de familie kampeertrip, moet ze veilig de kampeerplek kunnen verkennen zonder aan één plek vast te zitten. Het is tenslotte ook haar vakantie! De Kurgo Ridgeline is ontworpen om je hond die vrijheid te geven die ze wil, en de veiligheid en zekerheid die ze nodig heeft.De 9 meter lange lijn geeft voldoende ruimte ...

Wanneer je viervoeter mee gaat op de familie kampeertrip, moet ze veilig de kampeerplek kunnen verkennen zonder aan één plek vast te zitten. Het is tenslotte ook haar vakantie! De Kurgo Ridgeline is ontworpen om je hond die vrijheid te geven die ze wil, en de veiligheid en zekerheid die ze nodig heeft.

De 9 meter lange lijn geeft voldoende ruimte om rond te dwalen, terwijl de bungee hondenlijn de hond voorzichtig herinnert om binnen de kampeerplek te blijven. De lange lijn bestaat uit een boomvriendelijke platte band. In tegenstelling tot touw is deze niet schadelijk voor de boomschors. De nylon band is lichtgewicht, duurzaam, reflecterend en rekt niet uit, zelfs niet bij slecht weer. Bevestig een standaard riem aan de bijgeleverde bungee-lijn voordat je deze aan de lijn bevestigt, en klaar is kees!

Must-have voor jullie vakantie

De Ridgeline Tie Out Camping Zipline is een alles-in-één kit met een bungee hondenlijn, een 9 meter lange lijn in een handig mee te nemen reflecterende draagtas. Het is een echte ruimtebespaarder. Je kunt zelfs de geïntegreerde daisy chain-lussen aan de band gebruiken om extra uitrusting aan op te hangen. De bungee hondenlijn heeft een draaibare aluminium karabijnhaak die kan worden gebruikt met elke riem.

Kenmerken van de Kurgo Ridgeline Tie Out Camping Zipline 

  • Alles-in-één systeem: inclusief 9 meter aan zipline, een bungee hondenlijn van 25 cm, 4 aluminium s-clips en een draagtas van 18 x 13 cm
  • Gemakkelijk te bevestigen
  • Reflecterend - voor betere zichtbaarheid in het donker en 's nachts
  • Boomvriendelijke platte riem
  • Bungee tether met draaibare karabijnhaak
  • Eenvoudig reinigen met een vochtige doek

Productspecificaties

Artikelnummer
8304
SKU
POG17-17456
EAN
729849174566

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken