0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Kurgo Surf 'n Turf - Zwemvest voor honden - Rood - XS / S / M / L / XL

39% sale
Productomschrijving
Kurgo Surf 'n Turf zwemvest voor honden Neem jij je hond mee als je gaat varen of andere sporten op het water beoefent? Of vinden jij en je hond het leuk om apporteerspelletjes in het water te spelen? Dan zit je goed met het veilige Kurgo Surf 'n Turf zwemvest voor honden. De drijflaag is gestroomlijnd en zit comfortabel, ook voor de actieve hond....

Kurgo Surf 'n Turf zwemvest voor honden

Neem jij je hond mee als je gaat varen of andere sporten op het water beoefent? Of vinden jij en je hond het leuk om apporteerspelletjes in het water te spelen? Dan zit je goed met het veilige Kurgo Surf 'n Turf zwemvest voor honden. De drijflaag is gestroomlijnd en zit comfortabel, ook voor de actieve hond. Deze laag is ook verwijderbaar zodat het vest gebruikt kan worden als hondenjas. 

Zwemvest voor honden

Het zwemvest heeft twee metalen D-ringen voor riembevestiging en twee handvatten waarmee je de hond eenvoudig kan beetpakken en optillen uit het water.

Het Surf 'n Turf hondenzwemvest in het kort:

  • Vervaardigd van 400D en ripstop materiaal met ingevoegde drijflaag
  • Twee verstelbare punten aan de zijkant, met Nifco quick-release buckles
  • Verstelbare banden bij nek en buik
  • Twee handvatten om de hond snel op te kunnen tillen
  • Twee metalen D-ringen, waarvan er ook één functioneert als flesopener
  • Reflecterende accenten
  • Atletische pasvorm en uitstraling
  • Verwijderbare drijflaag
  • Wasbaar op een programma voor fijne was of handwas

Meet de borstkas en nek om de juiste maat te bepalen. Het zwemvest moet goed aangesloten zitten, maar de hond niet beperken in zijn bewegingsvrijheid.

 

Handig voor onderweg
Kurgo heeft nog meer handige producten voor onderweg. Neem bijvoorbeeld de Mud Dog Reisdouche mee op reis en tover in een handomdraai iedere normale plastic fles in een lekkere douche voor je hond! En vergeet vooral de Kurgo Splash Free drinkbak voor in de auto niet! Zo kan je hond eten of drinken in de auto zonder te morsen of te spetteren. 

Voorkom oververhitting bij je hond
Help jouw hond de warme zomerdagen door en voorkom hittestress. Zodra de temperatuur gaat stijgen, krijgen honden het lastig. Honden hebben zweetklieren op hun poten en ze koelen af door te hijgen. Voor honden is het dus moeilijk om hun warmte kwijt te raken tijdens warme dagen. Zorg daarom op zomerse dagen voor verkoeling voor om hittestress bij je hond te voorkomen, bijvoorbeeld met de Kurgo Core Cooling Vest

Productspecificaties

Artikelnummer
5696
EAN
813146011393

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review