Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL

Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL Vergroten

Max’s Shop

Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit hondenharnas

Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit hondenharnas is ontworpen als een veiligheidsharnas, niet een harnas voor het wandelen die eventueel ook in de auto gebruikt kan worden. Dit merk je aan het metalen gespensysteem, wat gebaseerd is op harnassen die gebruikt worden door bergbeklimmers. De harnassen zijn getest in een crashtest en voldoen aan de standaard voor kindveiligheid.

Perfecte pasvorm

Het harnas kan op vijf punten versteld worden zodat er voor alle honden bijna een op maat gemaakte pasvorm is ongeacht de grote of bouw van de hond. De vorm van de borstband verminderd de druk op de luchtpijp en het borstbeen, tijdens een botsing of aanrijden. De borstband verspreid de kinetische energie over de gehele borst van de hond, zodat deze zo min mogelijk schade oploopt tijden een ongeluk of aanrijding. Hij klein de kans ook is op een aanrijding, toch is het belangrijk om uw hond zo goed mogelijk te beschermen.

Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit harnas is naast heel veilig, ook ontworpen met het comfort van de hond in gedachten. Hierdoor kan het harnas gebruikt worden tijdens het wandelen. Bevestig dan de riem aan de D-ring op de rug van het harnas. Of als anti-trek tuig, bevestig dan de riem aan de D-ring op de borstband van het harnas. Als je hond probeert te trekken wordt hij omgedraaid, waardoor je hond leert dat trekken alleen maar averechts werkt.

Veiligheid onderweg

Voor maximale bescherming in het onwaarschijnlijke geval van een auto ongeluk, gebruik dan voor bevestiging in de auto de bijgeleverde autoriem. Hoe de je hond veilig in de auto bevestigt? Bekijk de instructies van Kurgo, zij hebben speciaal een Stappenplan ontwikkeld voor het veilig bevestigen van de hond in de auto .

 • Beschermt honden, bestuurders en medepassagiers
 • Brede borstband voor extra bescherming en comfort
 • Kan met alle gordel systemen in de auto bevestigd worden
 • Een extra autogordel van 25 cm met karabijnhaak wordt bijgeleverd
 • Kan gebruikt worden als een autoharnas of als een harnas voor tijdens het wandelen
 • Het harnas kan op vijf punten worden versteld voor een ideale pasvorm voor elke hond
 • All-metal hardware
 • Het harnas heeft een crashtest doorstaan met een simulatie hond van 35 kilo
 • Machine wasbaar, hang uit om te drogen

Maat informatie

Meet de nek en borst van de hond op om de juiste maat te bepalen. Het harnas moet goed aansluiten maar mag de hond niet beperken in zijn bewegingen. 

Maat Nek Borst
Extra Small 22-33 cm 30-44 cm
Small 30-50 cm 41-56 cm
Medium 40-63 cm 46-71 cm
Large 46-76 cm 61-86 cm
Extra Large 61-89 cm 71-112 cm

Crash Testing Information

Het harnas is getest bij een gevestigde universiteit testfaciliteit op de Amerikaanse Fedral Moto Vehicle Safety Standard voor kinderveiligheid. Het harnas is getest met een simulatie hond van 35 kilo. Hieronder treft u verschillende links naar crashtest rapporten en video’s. Let op deze zijn allemaal in het Engels.
Crash Test Report

Crash Test Videos - Honden in deze video zijn simulatie honden, er zijn geen dieren gebruikt tijdens deze testen.
50 Pound Dog Video

75 Pound Dog Video

Suggesties van Max