Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Kurgo Enhanced Strength Tru-Fit Dog Car Harness - Veiligheidsharnas, verstelbaar op 5 plaatsen - in Zwart van XS tot XL

Productomschrijving
Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit hondenharnas is ontworpen als een veiligheidsharnas, niet een harnas voor het wandelen die eventueel ook in de auto gebruikt kan worden. Dit merk je aan het metalen gespensysteem, wat gebaseerd is op harnassen die gebruikt worden door bergbeklimmers. De harnassen zijn getest in een crashtest en voldoen aan de sta...

Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit hondenharnas is ontworpen als een veiligheidsharnas, niet een harnas voor het wandelen die eventueel ook in de auto gebruikt kan worden. Dit merk je aan het metalen gespensysteem, wat gebaseerd is op harnassen die gebruikt worden door bergbeklimmers. De harnassen zijn getest in een crashtest en voldoen aan de standaard voor kindveiligheid.

Perfecte pasvorm

Het harnas kan op vijf punten versteld worden zodat er voor alle honden bijna een op maat gemaakte pasvorm is ongeacht de grote of bouw van de hond. De vorm van de borstband verminderd de druk op de luchtpijp en het borstbeen, tijdens een botsing of aanrijden. De borstband verspreid de kinetische energie over de gehele borst van de hond, zodat deze zo min mogelijk schade oploopt tijden een ongeluk of aanrijding. Hij klein de kans ook is op een aanrijding, toch is het belangrijk om uw hond zo goed mogelijk te beschermen.

Het Kurgo Enhanced Strenght Tru-Fit harnas is naast heel veilig, ook ontworpen met het comfort van de hond in gedachten. Hierdoor kan het harnas gebruikt worden tijdens het wandelen. Bevestig dan de riem aan de D-ring op de rug van het harnas. Of als anti-trek tuig, bevestig dan de riem aan de D-ring op de borstband van het harnas. Als je hond probeert te trekken wordt hij omgedraaid, waardoor je hond leert dat trekken alleen maar averechts werkt.

Veiligheid onderweg

Voor maximale bescherming in het onwaarschijnlijke geval van een auto ongeluk, gebruik dan voor bevestiging in de auto de bijgeleverde autoriem. Hoe de je hond veilig in de auto bevestigt? Bekijk de instructies van Kurgo, zij hebben speciaal een Stappenplan ontwikkeld voor het veilig bevestigen van de hond in de auto .

 • Beschermt honden, bestuurders en medepassagiers
 • Brede borstband voor extra bescherming en comfort
 • Kan met alle gordel systemen in de auto bevestigd worden
 • Een extra autogordel van 25 cm met karabijnhaak wordt bijgeleverd
 • Kan gebruikt worden als een autoharnas of als een harnas voor tijdens het wandelen
 • Het harnas kan op vijf punten worden versteld voor een ideale pasvorm voor elke hond
 • All-metal hardware
 • Het harnas heeft een crashtest doorstaan met een simulatie hond van 35 kilo
 • Machine wasbaar, hang uit om te drogen

Maat informatie

Meet de nek en borst van de hond op om de juiste maat te bepalen. Het harnas moet goed aansluiten maar mag de hond niet beperken in zijn bewegingen. 

MaatNekBorst
Extra Small22-33 cm30-44 cm
Small30-50 cm41-56 cm
Medium40-63 cm46-71 cm
Large46-76 cm61-86 cm
Extra Large61-89 cm71-112 cm

Crash Testing Information

Het harnas is getest bij een gevestigde universiteit testfaciliteit op de Amerikaanse Fedral Moto Vehicle Safety Standard voor kinderveiligheid. Het harnas is getest met een simulatie hond van 35 kilo. Hieronder treft u verschillende links naar crashtest rapporten en video’s. Let op deze zijn allemaal in het Engels.
Crash Test Report

Crash Test Videos - Honden in deze video zijn simulatie honden, er zijn geen dieren gebruikt tijdens deze testen.
50 Pound Dog Video

75 Pound Dog Video

Productspecificaties

Artikelnummer
4754
EAN
813146012598
Artikel
Enhanced Strength Tru-Fit Veiligheidsharnas voor in de auto
Merk
Kurgo

Reviews

4.4 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: karin van opmeer op 3 Juni 2023

  perfect


  ...

  perfect

  • +prima harnas voor de auto, stevig en makkelijk aan en af te doen
 • 3 / 5
  Gepost door: Bas op 24 April 2022
  Helaas niet geschikt voor mijn teckel (9 kg). Vanwege de uitstekende borst van de teckel zit het harnas niet prettig aan de voorkant, en zit de achterste strap direct achter de poten.
 • 5 / 5
  Gepost door: J Dekens op 24 Oktober 2020
  Ik heb een rode en een zwarte in de maat S gekocht voor onze twee dwergteckels van ongeveer 7kg en borst 46 cm. Het was een hele zoektocht om een autotuig te vinden die goed door de crash testen heen komt, dit is een van de we...
  Ik heb een rode en een zwarte in de maat S gekocht voor onze twee dwergteckels van ongeveer 7kg en borst 46 cm. Het was een hele zoektocht om een autotuig te vinden die goed door de crash testen heen komt, dit is een van de weinige waar het harnass/tuig niet knapt en ook de karabijnhaak niet breekt bij impact. De honden moeten wel wennen want ze zijn geen tuig gewend en het tuig moet over het hoofd en dan kun je met metalen dingen links en rechts om de borst vastmaken. Bij de borst schuift het wat scheef soms, maar misschien moet ik nog even goed kijken of het allemaal goed zit. Ik zou de honden niet met het tuigje uitlaten, omdat het toch niet zo gegoten zit als je zou willen tijdens de dagelijkse wandelingen. Maar onze dames zitten nu veilig in de auto en daar ben ik heel blij mee. Super dat deze winkel dit artikel verkoopt.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken