facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Multifunctioneel Krabmeubel voor Katten Vergroten Multifunctioneel Krabmeubel voor Katten Vergroten Multifunctioneel Krabmeubel voor Katten Vergroten

Luna’s Shop

Multifunctioneel Krabmeubel voor Katten

Vriendenprijs: 23,95

Vandaag besteld, binnen 1-3 werkdagen bezorgd

Informatie

Katten krabben regelmatig om hun nagels sterk en in conditie te houden. Dit geldt zowel voor katten die veel buiten zijn en klimmen en klauteren, maar ook 'binnenkatten' hebben deze behoefte van nature.

Een krabtunnel behoort absoluut tot de 'basis uitrusting' van iedere kat! Natuurlijk wil je niet dat jouw harige vriendje zijn nagels in de bank of andere meubels zet. Zorg daarom voor een fijne en rustige plek waar jouw huistijger zijn nagels kan scherpen.

Petstages heeft een krabmeubel ontwikkeld dat niet alleen functioneel is, maar ook prima geschikt is om mee te spelen of zelfs een dutje in te doen. De tunnelvorm is ideaal om in te spelen of om zich even in terug te trekken. De zachte en comfortable ondergrond van flanel draagt hier absoluut aan bij. 

De krabtunnel van Petstages is verkrijgbaar bij Max&Luna en ongeveer 55 cm breed en 35 cm hoog. 

5/5

Dorien 27-10-2017 20:08

Weer eens iets anders als een krabpaal. Onze kat gebruikt het ook vaak om lekker rustig te kunnen slapen. Top ding, zeker voor die prijs!

5/5

Margriet 16-11-2016 13:13

Kwibus had bijna meteen haar plekje in dit krabmeubel gevonden. Tot nu toe slijpt ze ook haar nagels er aan. Als ze in het vervolg mijn stoelpoten echt met rust laat ben ik een meer dan tevreden!

Suggesties van Luna