0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Kong Ultimate Safety Tether - Veiligheidsgordel voor je hond met 3 Isofix ankerpunten - Verstelbaar

Productomschrijving
Maak je ritjes met je trouwe viervoeter een stuk veiliger en comfortabeler met de Kong Ultimate Safety Tether! Het is net als een veiligheidsgordel voor je hond, maar dan op maat gemaakt voor de ultieme reiservaring. Veiligheid voor honden in de auto Met het Kong Ultimate Safety Tether veiligheidsharnas voor honden zit en blijft je trouwe viervoe...

Maak je ritjes met je trouwe viervoeter een stuk veiliger en comfortabeler met de Kong Ultimate Safety Tether! Het is net als een veiligheidsgordel voor je hond, maar dan op maat gemaakt voor de ultieme reiservaring.

Veiligheid voor honden in de auto

Met het Kong Ultimate Safety Tether veiligheidsharnas voor honden zit en blijft je trouwe viervoeter op zijn plaats! Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en is geschikt voor honden van alle maten.

Met deze geweldige tether hoef je je geen zorgen meer te maken over zijwaartse avonturen of onverwachte uitstapjes naar de voetenruimte van de auto. Het houdt je harige copiloot stevig op zijn plek, en dat betekent gemoedsrust voor jou!

De Kong Ultimate Safety Tether is super verstelbaar, dus het past perfect bij honden van alle groottes. Het biedt een niveau van controle dat je gewone veiligheidsgordel simpelweg niet kan evenaren. Met twee ankerpunten onder de stoel en één aan de achterkant, voldoet het aan de vereisten voor auto's in de VS sinds 2002 en in de EU sinds 2006. Dit geeft dit product een ongelooflijke sterkte en houdt je hond stevig in het midden van de actie, zodat zijwaartse bewegingen tot een minimum worden beperkt en het risico op ongemak bij abrupt remmen wordt verminderd.

Kenmerken Kong Ultimate Safety Tether

  • Maakt gebruik van 3 universele Latch/Isofix/Canfix-ankerpunten voor de ultieme veiligheid
  • Hoogwaardige bevestigingen die eenvoudig aan te passen zijn aan jouw voertuig en jouw hond
  • Kan worden aangesloten op universele bevestigingen voor babyzitjes
  • Biedt ultieme veiligheid
  • Geeft ultieme positionering
  • Biedt ultieme controle
  • Gemaakt met ultieme kwaliteit, omdat jouw hond alleen het beste verdient!

Productspecificaties

Artikelnummer
8331
EAN
5060739192396

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken